ΝΔ για Σκοπιανό: Ή λύση αποδεκτή από Καμμένο ή εκλογές

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνεχίζει να κινείται σε σκληρή γραμμή και επιδίδεται σε ένα blame game με τον υπουργό Άμυνας και πρόεδρο των ΑΝΕΛ για τη χρήση του όρου Μακεδονία. Ο τομεάρχης εξωτερικών της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος μιλώντας στο ραδιόφωνο 24/7 σημείωσε ότι δεν είναι δυνατόν η κυβέρνηση να ζητάει τη βοήθεια της αντιπολίτευσης κάνοντας λόγο για πρόβλημα «συνοχής» της κυβέρνησης.

Στη ΝΔ επιμένουν να ζητούν από τον πρωθυπουργό να διευκρινίσει στη βάση ποιας θέσης διαπραγματεύεται με την κυβέρνηση των Σκοπίων, ενώ απορρίπτουν μετά βδελυγμίας τόσο την άποψη Κοτζιά για πλειοψηφία βουλευτών και όχι κομμάτων στη βουλή όσο και μια σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών αν ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος δεν συμφωνήσουν σε μια ενιαία θέση για τη διαπραγματευτική γραμμή της κυβέρνησης.

«Για να τοποθετηθεί η κυβέρνηση θα πρέπει να τοποθετηθεί στη βάση της εμπιστοσύνης που έχει από τη Βουλή. Αυτή η κυβέρνηση υπάρχει γιατί έχει την εμπιστοσύνη των Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ. Δεν μπορεί ο ένας εταίρος να έχει μία θέση και ο άλλος εταίρος άλλη θέση. Αν η κυβέρνηση δεν παρουσιάσει μία και ενιαία θέση, τότε υπάρχει ζήτημα δεδηλωμένης και τότε δεν υπάρχει κυβέρνηση» ανέφερε χαρακτηριστικά και η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη σε ραδιοφωνική της συνέντευξη.


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!