Μητσοτάκης: Ζήτημα δεδηλωμένης αν δεν στηρίξει ο Καμμένος την επιλογή της κυβέρνησης για την ΠΓΔΜ

Ζήτημα δεδηλωμένης θέτει ανοιχτά ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην περίπτωση που ο Πάνος Καμμένος δεν στηρίξει την επιλογή της κυβέρνησης στο θέμα επίλυσης της ονομασίας της ΠΓΔΜ.

«Δεν νοείται εθνική συνεννόηση χωρίς να υπάρξει προηγουμένως συγκεκριμένη και συμφωνημένη πρόταση από τους δύο κυβερνητικούς εταίρους», σημειώνει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης προσθέτοντας παράλληλα πως γι’ αυτό τον λόγο ακυρώνεται η ιδέα για σύγκλιση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, υποστηρίζοντας πως «αν δεν μπορούν να συμφωνήσουν οι κ.κ. Τσίπρας και Καμμένος για ένα μείζον ζήτημα εθνικής σημασίας, ας παραιτηθούν».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Το Βήμα», αναλύει το σχέδιό του για την διακυβέρνηση της χώραςαποκαλύπτοντας ότι το πρώτο νομοσχέδιο κυβέρνησής του θα είναι το φορολογικό. 

Ακόμη, υπογραμμίζει ότι θα επιχειρήσεις να επιτύχει συνεννόηση με τα κόμματα του συνταγματικού τόξου για να ψηφιστεί ο νέος εκλογικός νόμος με πλειοψηφία που θα διασφαλίζει την άμεση εφαρμογή του, έτσι ώστε «να μην υποστεί η χώρα τις αποσταθεροποιητικές συνέπειες της απλής αναλογικής που επέβαλε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!