Ανάβει την Πέμπτη το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην Καλαμαριά


Καλαμαριά  01– 12 – 2017


                                                 ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Ανάβει την Πέμπτη το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην Καλαμαριά

Σε εορταστικούς ρυθμούς μπαίνει η Καλαμαριά, καθώς ετοιμάζεται  να φορέσει το γιορτινά της για να υποδεχτεί τη γέννηση του Θεανθρώπου.
Η μεγάλη γιορτή ξεκινά την ερχόμενη Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου στις 7.00 το βράδυ με το άναμμα του δέντρου στην πλατεία Προσφυγικού Ελληνισμού.

Ο δήμαρχος Θεοδόσης Μπακογλίδης, εκείνη τη βραδιά μέσα από μια  λαμπρή γιορταστική τελετή με τίτλο «Χριστούγεννα στην πόλη» θα ανάψει το δένδρο,  δίνοντας και επίσημα το σύνθημα της φωταγώγησης της  Καλαμαριάς για να αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τις μέρες των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Ένα μεγάλο φυσικό έλατο ύψους 15 μέτρων, θα δεσπόζει στην πλατεία του δημαρχείου, μέχρι το τέλος των γιορτών, πλαισιωμένο από τα σπιτάκια του Αη Βασίλη, των Ξωτικών και το Ζαχαρόσπιτο.
 Το βράδυ της Πέμπτης λοιπόν, όταν τα χιλιάδες λαμπιόνια θα ανάψουν, η πλατεία θα πλημμυρίσει από μουσική, ο Άγιος Βασίλης και τα ξωτικά από την ομάδα ΛΑΛΑLAND θα μοιράσουν δώρα στα παιδιά, ενώ όλοι οι παρευρισκόμενοι  θα ψάλλουν  χριστουγεννιάτικους ύμνους και τραγούδια, ρεπερτόριο προσαρμοσμένο στο πνεύμα των ημερών.
Θα ακολουθήσει συναυλία Παραδοσιακής Μουσικής με τους καλλιτέχνες: Κασούρα Βασίλη (λαούτο και τραγούδι), Μπαλιάκα Γιάννη (κλαρίνο), Θεοδωράκη Δημήτρη (βιολί), Μπαμπατζάνη Τάσο (κρουστά) και επίτιμη καλεσμένη η Παπαδοπούλου Κατερίνα (τραγούδι).΄Ολοι αυτοί θα τραγουδήσουν και παραδοσιακά κάλαντα απ΄όλη την Ελλάδα.







Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!