Διάψευση Μαξίμου για το «στημένο δημοσίευμα» των «Νέων»

«Στημένο» χαρακτηρίζει το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού σημερινό δημοσίευμα των «Νέων», που στο πρωτοσέλιδο με τίτλο «Οι βιολιτζήδες της στέγης» γράφει ότι «τσουνάμι πλειστηριασμών χτυπάει τον ΣΥΡΙΖΑ» και ότι «κατεδαφίζει την κυβέρνηση η κοροϊδία με την προστασία της πρώτης κατοικίας.

Το δημοσίευμα της εφημερίδας κάνει λόγο, μεταξύ άλλων, για «σεισμικές δονήσεις στο Μαξίμου από τους πλειστηριασμούς» και «ισχυρές ενδοκυβερνητικές και εσωκομματικές ανιτδράσεις».

Το Μαξίμου διαψεύδει την εφημερίδα «ιδιοκτησίας του γνωστού υπόδικου επιχειρηματία και επιστήθιου φίλου της οικογένειας Μητσοτάκη» αναφέροντας ότι το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και διαβεβαιώνοντας ότι «η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να προστατεύσει τη λαϊκή κατοικία».

«Η προσπάθειά τους να παρουσιάσουν υπόθεση που αφορούσε χρέη ιδιωτών  προς ιδιώτες ως υπόθεση χρεών σε τράπεζες και το Δημόσιο και έτσι να δημιουργήσουν την εντύπωση πως δεν προστατεύεται η λαϊκή κατοικία, επιβεβαιώνει ότι η αξιοπιστία τους είναι πιο στημένη και από τους στημένους αγώνες που έδιναν μαύρο χρήμα στα στοιχήματα» σημειώνεται.

Το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού υποστηρίζει ότι «η κυβέρνηση δεν πρόκειται να χαριστεί ή να προστατεύσει όσους πήραν δανεικά και αγύριστα για να φτιάξουν βίλες με πισίνες και όσους πτώχευσαν τις επιχειρήσεις τους βγάζοντας τα κέρδη τους αφορολόγητα στο εξωτερικό».

Τέλος, στην ανακοίνωση καλούνται όσοι «φέρουν την ταυτότητα της Αριστεράς και ομνύουν στην ταξική πάλη, υπερασπιζόμενοι τους αδύναμους, να σταματήσουν να προστατεύουν τους δυνατούς και τα λαμόγια της οικονομικής ελί».


Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!