Νέα επεισόδια στο Ειρηνοδικείο για τους πλειστηριασμούς - Συνθήματα, ένταση και χημικά

Αποκλεισμένη είναι η είσοδος του Ειρηνοδικείου Αθηνών από κλούβες των ΜΑΤ προκειμένου να προστατευτούν οι συμβολαιογράφοι που βρίσκονται μέσα στο κτίριο και ήδη έχουν αρχίσει οι μάχες σώμα με σώμα μεταξύ αστυνομίας και διαδηλωτών.

 

 

Οι διαδηλωτές έκοψαν τις λαμαρίνες που είναι τοποθετημένες έξω από το κτίριο και οι άνδρες των ΜΑΤ απάντησαν με χρήση χημικών. Υπενθυμίζεται ότι έχουν υψωθεί τείχη από λαμαρίνες έξω από το ειρηνοδικείο για την αποφυγή επεισοδίων.

 

Σημειώνεται ότι οι συγκεντρωμένοι έξω από το Ειρηνοδικείο κρατούν πανό που γράφουν «Κάτω τα χέρια από τη λαϊκή περιουσία» και φωνάζουν συνθήματα.

 

Ανάμεσα στους διαδηλωτές είναι μέλη του κινήματος «Δεν Πληρώνω» και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

 

Νωρίτερα κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία με την οποία προβλέπεται αυτεπάγγελτη δίωξη σε όποιον προκαλεί απλή σωματική βλάβη ή απειλεί με βία ή άλλη παράνομη πράξη ή παράλειψη υπάλληλο πλειστηριασμού που διενεργείται κατά τη διαδικασία αναγκαστικής εκτέλεσης.

 

EUROKINISSI/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ
EUROKINISSI/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

 

 

 

EUROKINISSI/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ
EUROKINISSI/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

 

 

Πηγή: www.lifo.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!