ΑΝΟΙΧΤΟ ΛΑΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΗΜΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ: «Στρατόπεδα συγκέντρωσης στην Ελλάδα της Κατοχής: Η περίπτωση του "Παύλου Μελά΄΄»

ΑΝΟΙΧΤΟ ΛΑΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΗΜΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ: «Στρατόπεδα συγκέντρωσης στην Ελλάδα της Κατοχής: Η περίπτωση του "Παύλου Μελά΄΄» από την ερευνητική ομάδα του Στράτου Δορδανά, την Τετάρτη 20/12 στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά

Ολοκληρώνεται ο κύκλος διαλέξεων στο πλαίσιο του ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ Δήμου Παύλου Μελά, με διοργανωτή το ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ.
Δόθηκε έμφαση στην Ιστορία της Δυτικής Θεσσαλονίκης και του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά και είχε Επιστημονικό Υπεύθυνο τον Καθηγητή Κωνσταντίνο Φωτιάδη.
Την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017, μέσα στο χώρο του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά, απέναντι από το Δημαρχείο, παρουσιάζεται ομιλία με αναφορά στο στρατόπεδο Παύλου Μελά ως χώρο βασανιστηρίων και εκτέλεσης κατά την περίοδο της Γερμανικής κατοχής και τίτλο  «Στρατόπεδα συγκέντρωσης στην Ελλάδα της Κατοχής: Η περίπτωση του "Παύλου Μελά΄΄».


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!