ΝΔ: Η κυβέρνηση που κόπτεται για την πάταξη της φοροδιαφυγής, διαγράφει πρόστιμα δεκάδων εκατομμυρίων

Με ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση κατηγορεί την κυβέρνηση πως κατέθεσε εσπευσμένα φωτογραφική τροπολογία για διαγραφή προστίμων δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ από συγκεκριμένες επιχειρήσεις, ενώ παράλληλα την καλεί να την αποσύρει.

«Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ που δήθεν κόπτεται για την πάταξη της φοροδιαφυγής, κατέθεσε για μια ακόμη φορά βροχή τροπολογιών σε ένα εντελώς άσχετο νομοσχέδιο που διαγράφουν με φωτογραφικό τρόπο πρόστιμα δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ από συγκεκριμένες επιχειρήσεις.

Καλούμε εδώ και τώρα την Κυβέρνηση να αποσύρει τις Χριστουγεννιάτικες τροπολογίες και τον κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο να πει στους Ελληνες πολίτες ποιοι επιχειρηματίες ευνοούνται και για ποιον λόγο η Κυβέρνησή τους αντιμετωπίζει σαν να ‘ναι Άγιος Βασίλης», επισημαίνει χαρακτηριστικά η Νέα Δημοκρατίας στην ανακοίνωσή της.


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!