Εκδήλωση της Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών "Η αναπνοή είναι δικαίωμα" με θέμα "Οι επιπτώσεις στην υγεία από την ατμοσφαιρική ρύπανση στη Δυτική Θεσσαλονίκη".

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ                                          Η ΑΝΑΠΝΟΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ

                                                             Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών Κορδελιού - Ευόσμου "Η ΑΝΑΠΝΟΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ", διοργανώνει ενημέρωση - ανοιχτή συζήτηση με θέμα:
"Οι επιπτώσεις στην υγεία από την ατμοσφαιρική ρύπανση στη Δυτική Θεσσαλονίκη".
Κεντρικός ομιλητής ο Ομότιμος Καθηγητής Αιματολογίας - Αιμόστασης του ΑΠΘ και πρώην διευθυντής του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ κ. Παντελής Μακρής.
Η Δυτική Θεσσαλονίκη, ως γνωστόν, ταλαιπωρείται εδώ και δεκαετίες από την ατμοσφαιρική ρύπανση που προκαλούν οι βιομηχανικές μονάδες που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή. Την τελευταία πενταετία, όμως, το πρόβλημα έχει ενταθεί σε επικίνδυνο βαθμό, με αποτέλεσμα τα προβλήματα υγείας να αυξάνονται, ιδιαίτερα στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού.
Η εκδήλωση έχει ως στόχο να κινητοποιήσει τους αρμόδιους φορείς προς εξεύρεση λύσης και να ενισχύσει το αίτημα της κίνησής μας για επικαιροποίηση της παλαιότερης επιδημιολογικής έρευνας του κ. Παντελή Μακρή, με τη διεξαγωγή νέας σχετικής μελέτης στους κατοίκους της Δυτικής Θεσσαλονίκης.
Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017 στις 18.00 μ.μ., στο Θεματικό Πάρκο Νεολαίας (ΘΕ.ΠΑ.Ν.), πρώην Κοιμητήρια Κορδελιού, επί των οδών Παπαδιαμάντη 1 και Κατσαντώνη, της Δημοτικής Ενότητας Ελευθερίου-Κορδελιού.Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!