Απολογείται σήμερα ο πατροκτόνος της Κρήτης

Το κατώφλι του γραφείου της ανακρίτριας Ηρακλείου αναμένεται να περάσει σήμερα το πρωί ο 34χρονος πατροκτόνος, προκειμένου να απολογηθεί για τη δολοφονία του 61χρονου πατέρα του στη Φορτέτσα.

Ο 34χρονος επρόκειτο να απολογηθεί την περασμένη Τετάρτη, ωστόσο ζήτησε και έλαβε νέα αναβολή για σήμερα.

Ο δράστης αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Μάλιστα, κατά τη μεταφορά του στο Αστυνομικό Μέγαρο, έλεγε ασυναρτησίες για το τι ακριβώς συνέβη, δίνοντας την εντύπωση ότι δεν είχε συνειδητοποιήσει την πράξη του.

Τελικά ομολόγησε το έγκλημα, υποστηρίζοντας ότι ο πατέρας του φώναζε και εκείνος προσπάθησε να τον σταματήσει, κλείνοντάς του το στόμα.

Ο 34χρονος είναι άνεργος και διέμενε σε άλλο σπίτι εκτός της πόλης του Ηρακλείου, αλλά το βράδυ των Χριστουγέννων είχε πάει στον πατέρα του.

Οι δύο άνδρες λογομάχησαν και ο γιος ακινητοποιώντας τον πατέρα του με κεφαλοκλείδωμα του έκλεισε το στόμα με τα χέρια.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο ίδιος ο πατροκτόνος στους αστυνομικούς, η αφορμή του καβγά τους ήταν πως ο πατέρας του τον έδερνε όταν ήταν μικρός…

Πηγή: Cretapost

Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!