Η διαθήκη - μυστήριο του Γιώργου Βακάκη τρεις μήνες πριν από το τροχαίο με την Πόρσε

Μια νέα αποκάλυψη σύμφωνα με την οποία ο 24χρονος Γιώργος Βακάκης είχε αφήσει διαθήκη λίγο πριν από το τραγικό δυστύχημα με την Πόρσε, κάνει σήμερα η εφημερίδα Real News.

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ιδιόγραφη διαθήκη συντάχτηκε στις 30/11/2016, τρεις περίπου μήνες πριν το τροχαίο, και σε αυτήν αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Πέραν του σπιτιού μου στο Θησείο, σήμερα ο πατέρας μου μου δώρισε ένα πολύ μεγάλο ποσό και αισθάνομαι πολύ μεγάλη ευθύνη για αυτό. Αν πάθω κάτι, τα χρήματα που θα έχω να επιστραφούν στον πατέρα μου, αλλά αφού πάρει πρώτα η μητέρα μου, την οποία υπέραγαπώ, το 1/3 από αυτά. Και επειδή η μικρή μου αδερφή δεν έχει η γλυκούλα σπίτι στο κέντρο, θέλω να πάρει το σπίτι μου, που μου έκανε δώρο ο μπαμπάς μου».

 

Η εφημερίδα Real News αναφέρει επίσης πως η οικογένεια Πατμάνογλου διεκδικεί συνολικά το ποσό των 4,2 εκατ. ευρώ ως αποζημίωση για το θάνατο της Αποστολίας και του τρίχρονου Παύλου.

 

Πιο συγκεκριμένα, ο Υπάτιος Πατμάνογλου αξιώνει το ποσό των 2.012.636 ευρώ ενώ τα υπόλοιπα χρήματα να διεκδικούνται από  άλλα μέλη της οικογένειας καθώς οι συγγενείς του Γιώργου Βακάκη δεν έχουν αποποιηθεί την διαθήκη για την οποία γίνεται λόγος.

 

Η αγωγή από την πλευρά της οικογένειας Πατμάνογλου έχει προσδιοριστεί να συζητηθεί το Φεβρουάριο του 2018, οι προσφέυγοντες στρέφονται κατά όλων των μελών της οικογένειας του Γιώργου Βακάκη, υπαιτίου του δυστυχήματος, ως νομίμων κληρονόμων του.


Πηγή: Εφημερίδα Real


Πηγή: www.lifo.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!