Λευκές οι στέγες σπιτιών στη Λαμία - Ισχυρή χιονόπτωση από το πρωί

Στη Λαμία ήδη τα πρώτα χιόνια έκαναν την εμφάνισή τους στον Άγιο Λουκά και στη βόρεια πλευρά της πόλης οι στέγες έχουν ασπρίσει. Ο Δήμος είναι στο πόδι από νωρίς το πρωί για να παρέμβει όπου χρειαστεί, ωστόσο δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής στους δρόμους της πόλης.

Χιόνι πέφτει επίσης και γύρω από τη Λαμία. Η κυκλοφορία προς Δομοκό και προς Μπράλο διεξάγεται μέχρι τώρα χωρίς αλυσίδες. Όσοι όμως θα κινηθούν στο δρόμο Λαμίας - Καρπενησίου θα χρειαστούν αλυσίδες από τον Τυμφρηστό και πάνω μέχρι τη σήραγγα.

Δείτε τη χιονόπτωση στις 10.25 το πρωί σήμεραί στην πλατεία Πάρκου:

Χωρίς προβλήματα διεξάγεται η κυκλοφορία στην εθνική οδό, όπου έχουμε ασθενή χιονόπτωση στο ύψος του Μαρτίνου και σε άλλες άλλες περιοχές της Λοκρίδας. Χιόνι πέφτει επίσης και στην ανατολική Φθιώτιδα.

Η Πολίτικη Προστασία είναι σε ετοιμότητα, ενώ από τα ξημερώματα αλατιέρες και μηχανήματα έχουν ριχτεί στη μάχη με το χιονιά.

(Με πληροφορίες από LamiaReport)


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!