Συναντήσεις Δ. Μάρδα σε Ωραιόκαστρο και Μάλγαρα

                                                                                             

                                                                                                         Αθήνα,  18 Δεκεμβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κατά το τριήμερο που πέρασε, σε φιλική-γιορτινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Ωραιόκαστρο της Θεσσαλονίκης, ο κ. Δημήτρης Μάρδας, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Β’ Θεσσαλονίκης, συζήτησε με διευθυντές σχολείων του δήμου τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σχολεία της  περιοχής. Ο κ. Μάρδας προθυμοποιήθηκε να πραγματοποιήσει ένα σύνολο διαλέξεων με θέμα  το «Μέλλον της Ευρώπης» σε όποια σχολεία  το επιθυμούν.
Επίσης ο κ. Μάρδας επισκέφθηκε το ΙΜΕΤ (Ελληνικό Ινστιτούτο Μεταφορών) και συζήτησε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Ινστιτούτο σε θέματα ηλεκτροκίνητων οχημάτων λόγω της γραφειοκρατίας, όπως και τις προτεινόμενες λύσεις.
Τέλος, με πρωτοβουλία του αγροτικού συνεταιρισμού Μαλγάρων, ο κ. Μάρδας συμμετείχε ως ομιλητής, μαζί με δεύτερο εισηγητή, σε εκδήλωση με θέμα τις  δράσεις του ΕΣΠΑ  που πρόκειται να προκηρυχθούν και αφορούν αγρότες καθώς την προώθηση των εξαγωγών αγροτικών προϊόντων χωρίς τη διαμεσολάβηση εμπόρων.



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!