Χιμένεθ: «Θα παίξουμε για την ιστορία της ΑΕΚ»

Με προορισμό τη Βιέννη, για τον «τελικό» της Πέμπτης απέναντι στην Αούστρια, αναχώρησε σήμερα το πρωί η ΑΕΚ, η οποία θα παίξει στην Αυστρία, με στόχο να μην ηττηθεί, έτσι ώστε να πάρει το «εισιτήριο» για τους 32 της διοργάνωσης.

Ο Μανόλο Χιμένεθ στις δηλώσεις του λίγο πριν αναχωρήσει η αποστολή της Ένωσης τόνισε ότι οι παίκτες του θα παίξουν για την ιστορία του συλλόγου.

«Είναι κρίμα που δεν έχουμε κλειδώσει την πρόκριση, μετά από όλες αυτές τις καλές εμφανίσεις που πραγματοποιήσαμε στον όμιλο», δήλωσε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός και πρόσθεσε:

«Πάμε να παίξουμε για την Ιστορία της ΑΕΚ. Παράλληλα πάμε να αγωνιστούμε στην έδρα μιας ομάδας που θέλει τη νίκη για να προκριθεί. Αυτό που θα ζητήσω από τους παίκτες μου είναι να παίξουν με σοβαρότητα και ενθουσιασμό. Να ευχαριστηθούν τον αγώνα ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε τον μεγάλο μας στόχο».

Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!