Συμπλοκή με νεκρό σε καφενείο στα Χανιά

Στον θάνατο ενός 75χρονου άνδρα κατέληξε επεισόδιο που σημειώθηκε σε καφενείο του χωριού Κεφαλάς, στον Αποκόρωνα Χανίων το βράδυ της Δευτέρας. Η συμπλοκή έγινε μεταξύ θαμώνων του καφενείου, οι οποίοι βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ και ο 75χρονος φέρεται να προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ηλικιωμένος δέχτηκε κάποιο σπρώξιμο από άλλον άνδρα με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος χάνοντας τις αισθήσεις του. 

Ο 75χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Βάμου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, χωρίς να έχει διευκρινιστεί αν οφείλεται σε χτύπημα κατά την πτώση ή σε άλλο παθολογικό αίτιο. Φως στα αίτια του θανάτου θα ρίξει η νεκροψία - νεκροτομή. 

Στο χωριό όπου σημειώθηκε η συμπλοκή βρίσκεται ισχυρή δύναμη της αστυνομίας ενώ ως υπαίτιος για το σπρώξιμο στον 75χρονο εξετάζεται ένας από τους θαμώνες ηλικίας 55 ετών. 


Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!