Μάρω Λύτρα: 'Θα σε κυνηγήσω τέρας!' - Το ξέσπασμα εναντίον παράγοντα της μουσικής

Η ελληνοκαναδή τραγουδίστρια προαναγγέλλει πως θα κινηθεί νομικά εναντίον προσώπου που δεν κατονομάζει, παίρνοντας αφορμή από το σκάνδαλο που ξέσπασε στο Χόλιγουντ με τις αποκαλύψεις για σεξουαλικές παρενοχλήσεις.

"Ο Γουάνστιν είναι ένα απόβρασμα. Είμαι, όμως, χαρούμενη που αυτή η ιστορία ήρθε στο φως γιατί τώρα θα σε εκθέσω σε όλους, Έλληνα. Ο κόσμος θα μάθει το όνομά σου και τι έκανες σε εμένα. Ψάχνω έναν δικηγόρο διεθνούς ποινικού δικαίου. Αν γνωρίζετε κάποιον, στείλτε μου μήνυμα. Θα σε κυνηγήσω τέρας! Μου είχες πει με ένα κακεντρεχές μειδίαμα: "εδώ είναι Ελλάδα, γλυκιά μου, δεν είσαι τίποτα εδώ". Αυτός είναι ο νόμος και δεν θα είσαι εσύ τίποτα τώρα που θα μιλήσω. Και έμεινα σιωπηλή για πολύ καιρό!", γράφει στην ανάρτησή της η τραγουδίστρια.

Σε δεύτερη ανάρτηση της τονίζει ότι δεν ζητά λεφτά αλλά πως επιδιώκει να σταματήσουν οι σεξουαλικές παρενοχλήσεις στις ΗΠΑ αλλά και στην Ελλάδα. "Δεν είναι εντάξει για έναν άνδρα να χρησιμοποιεί τη δύναμη του για να ελέγχει τη ζωή κάποιου επειδή δεν του έδωσες αυτά που ήθελε. Δεν είναι εντάξει να υποτιμά μια γυναίκα ένας άνδρας. Θα μιλήσω ανοιχτά για όσα είδα. Και ζητώ δικηγόρο για να με προστατεύσει. Κρατήστε τις προσβολές σας, άνδρες, οι μητέρες σας δεν σας έμαθαν να σέβεστε τις γυναίκες. Κρίμα!", γράφει η ίδια.

Συγκεκριμένα, η Μάρω Λύτρα έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook:

Η δεύτερη ανάρτηση της παρακάτω:

 


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!