Ελληνοφρένεια: Ο Τσολιάς μιλά στο Έθνος για το 'μαύρο' στην εκπομπή

Θυμίζουμε πως οι υπεύθυνοι της σατιρικής εκπομπής επικοινώνησαν την απρόσμενη εξέλιξη μέσω τουίτερ το βράδυ της Τετάρτης.

«Σύντροφοι τηλεθεατές μας έκοψαν αιφνιδίως απ τον @ALPHA_TV! Μας ανακοινώθηκε χθες βράδυ αφού είχε γυριστεί και μονταριστεί η εκπομπή,με αποτέλεσμα να μη μπορέσουμε καν να χαιρετίσουμε το κοινό. Ευχαριστούμε λοιπόν όσους μας παρακολούθησαν αυτά τα 4μισι χρόνια. Ραντεβού στα Γουναράδικα ».

Σύντροφοι τηλεθεατές μας έκοψαν αιφνιδίως απ τον @ALPHA_TV !Μας ανακοινώθηκε χθες βράδυ αφού είχε γυριστεί&μονταριστεί η εκπομπή,με αποτέλεσμα να μη μπορέσουμε καν να χαιρετίσουμε το κοινό.Ευχαριστούμε λοιπόν όσους μας παρακολούθησαν αυτά τα 4μισι χρόνια.Ραντεβού στα Γουναράδικα. pic.twitter.com/WRH5JoDhU8

Σε επικοινωνία του NEWS24/7 με το κανάλι, σημειώνουν πως αιτία της απόφασης ήταν η χαμηλή τηλεθέαση που κάποιες εβδομάδες δεν έπιανε ούτε διψήφια νούμερα. Επιπλέον, τονίζουν πως αν και δεν ήταν ακριβή παραγωγή, το κόστος της δεν θεωρείτο αμελητέο, καθώς απαιτούσε πολλές ώρες μοντάζ, αλλά και εξωτερικό γυρίσματα.

Ωστόσο από την εκπομπή έχουν εντελώς διαφορετική άποωη. Έμφαση δίνει ο τσολιάς της «Ελληνοφρένειας» στις δηλώσεις του στο "Έθνος" και στην χρονική στιγμή που επέλεξε το κανάλι να τους το ανακοινώσει. «Μας το ανακοίνωσαν αφότου είχα τελειώσει και το μοντάζ της επόμενης εκπομπής και την είχα παραδώσει, ώστε να είναι σίγουροι ότι δεν θα πούμε κάτι».

Διαβάστε ολόκληρο το ρεπορτάζ στο Έθνος που κυκλοφορεί


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!