Βουλή: Βαρύτατοι χαρακτηρισμοί Θ. Μεγαλοοικονόμου κατά Β. Λεβέντη και Μ. Γεωργιάδη

Φραστική επίθεση με βαρύτατους χαρακτηρισμούς εξαπέλυσε η ανεξάρτητη βουλευτής Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου σε βάρος τους προέδρου της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη και του αντιπροέδρου της Βουλής Μάριου Γεωργιάδη με αφορμή την παρουσία και τις δηλώσεις του δεύτερου στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

Η κ. Μεγαλοοικονόμου μπήκε στο γραφείο του κ. Λεβέντη στη Βουλή λέγοντας εκφράσεις όπως «είστε πουλημένοι», «ξεπουληθήκατε στη Νέα Δημοκρατία», ωστόσο ο κ. Λεβέντης δεν ήταν παρών. Τη συγκεκριμένη στιγμή, στο γραφείο του κ. Λεβέντη βρισκόταν ο υπεύθυνος Τύπου της Ένωσης Κεντρώων στη Βουλή Διονύσης Μποτώνης, ο οποίος έκπληκτος παρακολουθούσε την κ. Μεγαλοοικονόμου να επικρίνει με δριμύτητα την Ένωση Κεντρώων, φωνάζοντας ότι «ξεπουλήθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη», με την παρουσία του κ. Γεωργιάδη στο προγραμματικό συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και τη γενικότερη εικόνα του δίπλα σε βουλευτές της Ν.Δ.

Παρά την επισήμανση του κ. Μποτώνη ότι η βουλευτής δεν ανήκει πλέον στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, ότι δεν είναι γραφείο της και οφείλει να χαμηλώσει τους τόνους και ότι η Ένωση Κεντρώων εξέδωσε ανακοίνωση για το συνέδριο της Ν.Δ., η ανεξάρτητη βουλευτής επέμεινε στους χαρακτηρισμούς της, τους οποίους επανέλαβε στον διάδρομο παρουσία των κοινοβουλευτικών συντακτών.

Πηγή: ΑΜΠΕ

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!