Σπυράκη: Ο Τσίπρας να δώσει εξηγήσεις για το σκάνδαλο με τη Σ. Αραβία

Νέα επίθεση στην κυβέρνηση για την υπόθεση της Σ. Αραβίας και τους πλειστηριασμούς έκανε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη.

«Εδώ και 5 μέρες, ο κ. Τσίπρας παραμένει σιωπηλός μπροστά στις αποκαλύψεις ότι ο κ. Καμμένος κατέθεσε στη Βουλή μη γνήσια έγγραφα για το σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκεται» δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ τονίζοντας στην συνέχεια πως: «από χθες προκύπτει ως ενδεχόμενο, πολεμικό υλικό της Ελλάδος να έχει φτάσει παρανόμως στη Συρία και ίσως στα χέρια τρομοκρατών. Ο κ. Τσίπρας έχει υποχρέωση να δώσει, σήμερα κιόλας, εξηγήσεις» κατέληξε.

Ενώ αναφορικά με τους πλειστηριασμούς και την πορεία της χώρας, η κ. Σπυράκη επεσήμανε ότι: «Η κυβέρνηση τρέχει να κλείσει άρον-άρον την αξιολόγηση των πλειστηριασμών, έχοντας ήδη υπογράψει το τέταρτο μνημόνιο, που αρχίζει τον Αύγουστο, χωρίς χρηματοδότηση και ενώ η οικονομία συνεχίζει να σέρνεται. Τώρα, το τίμημα είναι οι πλειστηριασμοί της πρώτης κατοικίας, την οποία η Νέα Δημοκρατία είχε προστατεύσει μέχρι του ποσού των 200.000 ευρώ. Είναι προφανές ότι η χώρα χρειάζεται το ταχύτερο πολιτική αλλαγή».


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!