Η Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών ανέλαβε την ευθύνη για τη βόμβα στο Εφετείο

Η Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών ανέλαβε την ευθύνη για τη βόμβα που έσκασε στο Εφετείο τις παραμονές Χριστουγέννων.

Υπενθυμίζεται ότι η εν λόγω οργάνωση ήταν υπ' αριθμόν ένα ύποπτη κατά την ΕΛ.ΑΣ για την καταδρομική τρομοκρατική επίθεση από την οποία προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές. Στην επίθεση εκτιμάται ότι έλαβαν μέρος τουλάχιστον 4 τρομοκράτες, ένας εκ των οποίων πυροβόλησε κατά του αστυνομικού φρουρού, χωρίς να τον πετύχει. 

Με κείμενό της σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, η Ο.Λ.Α υποστηρίζει ότι «η αστική δικαιοσύνη» είναι «στήριγμα του κεφαλαίου» με «ειδικό ρόλο και ενεργή συμμετοχή στην διαρκή και βάρβαρη αντικοινωνική επίθεση».

Οπως υποστηρίζει η οργάνωση, η Δικαιοσύνη «δεν είναι τυφλή αλλά φορά ταξικά γυαλιά» καθώς «ως ειδικός γραφειοκρατικός μηχανισμός καταναγκασμού έχει ως βασικό στόχο την επιβολή της ταξικής ισχύος της αστικής τάξης, τη θωράκιση και περιφρούρηση των συνολικών και συλλογικών συμφερόντων της και την παγίωση της δικτατορίας της (υπό τον μανδύα της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας).

Η Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών επιτίθεται στο ΣτΕ το οποίο «στο όνομα της "προστασίας του δημοσίου συμφέροντος" νομιμοποίησε τα μνημόνια και τις πολιτικές αφαίμαξης της κοινωνικής πλειοψηφίας για να προστατέψει τα συμφέροντα των αξιοσέβαστων λήσταρχων της τοκογλυφίας» όπως νόμιμες έκρινε το ΣτΕ και τις περικοπές των μισθών και των συντάξεων για λόγους δημοσιονομικής προσαρμογής. «Αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά πως το δικαστικό σώμα στο σύνολό του (και ιδιαίτερα οι ανώτερες βαθμίδες του) έχει μετατραπεί ολόψυχα σε βαστάζο των μνημονιακών πολιτικών» αναφέρει η ΟΛΑ.

Επιτίθεται τέλος, στην κυβέρνηση με δριμύτητα. «Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ έχει αποδειχθεί πως είναι ο ικανότερος και πιστότερος υπηρέτης των ιμπεριαλιστών δανειστών. Γι αυτό και οι γραφειοκράτες των Βρυξελλών όπου βρεθούν κι όπου σταθούν στάζουν μέλι για το "succes story" του Τσίπρα» υποστηρίζει η Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών και καταλήγει: «Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, ακριβώς όπως και οι προκάτοχοί της, αποτελούν μια συμμορία αφοσιωμένων υπηρετών του ιμπεριαλισμού και της ντόπιας αστικής τάξης και δεν διστάζουν να παραχωρήσουν γη και ύδωρ στα υπερατλαντικά αφεντικά τους, βάζοντας τη χώρα στο μάτι του κυκλώνα».

Διαβάστε ολόκληρη την προκήρυξη σε μορφή PDF


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!