Δήμος Αμπελοκήπων Μενεμένης: Περπάτημα Αλληλεγγύης! Όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε!


ΣΑΣ ΚΑΛΩ την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017 σε αθλητική δράση με στόχο την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου μας.
Με εκκίνηση από την πλατεία Κ.Τσομπάνογλου στη Δημοτική Κοινότητα Μενεμένης στις 18.30 θα διεξαχθεί ένας συμβολικός αγώνας ( τρέξιμο ή περπάτημα) 1 χιλιομέτρου που θα τερματίσει στην πλατεία Επταλόφου, Δημοτική Κοινότητα Αμπελοκήπων. 
Αντίτιμο συμμετοχής 1 λίτρο ελαιόλαδο κατά άτομο.
Θα δοθούν σε όλους τους συμμετέχοντες αγιοβασιλιάτικα σκουφιά και σφυρίχτρες. 
Στις δύο πλατείες θα βρίσκονται τα μέλη των πολιτιστικών συλλόγων Μικρασιατικός Σύλλογος Μενεμένης-Αμπελοκήπων ‘’ Η Αγία Παρασκευή ‘’ και Κωνσταντίνου Παλαιολόγου αντίστοιχα όπου θα υποδεχτούν τον κόσμο με παραδοσιακή μουσική, χορούς εδέσματα και κρασί! 
Η διαδρομή περιλαμβάνει τις εξής οδούς: Πλατεία Κ.Τσομπάνογλου, ευθεία επί της οδού Θ.Χατζίκου, αριστερά στην οδό Κυρίμης, δεξιά στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου και τερματισμός στην πλατεία Επταλόφου. 
Το κοινωνικό αυτό πρόβλημα της ανέχειας και της αδυναμίας πολιτών να ανταποκριθούν στην προμήθεια ακόμα και βασικών αγαθών, δυστυχώς είναι υπαρκτό. Είναι μοναδική ευκαιρία που δίνεται στον καθένα, εν όψει της εορταστικής περιόδου, να δείξει την αλληλεγγύη και την έννοια του για τον συνάνθρωπό.
Με εκτίμηση,
Μανώλης Ιωαννίδης
Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Νέας Γενιάς
Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!