Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.: Εκλογές στις Πρωτοβάθμιες Ενώσεις

Ο.Λ.Τ.Ε.Ε. - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα, 8-12-2017
 Αριθμ. Δ.Τ.: 039

Εκλογές στις Πρωτοβάθμιες Ενώσεις

Οι εκπαιδευτικοί Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης προσέρχονται αυτές τις μέρες στις κάλπες για την εκλογή των εκπροσώπων τους στις Πρωτοβάθμιες συνδικαλιστικές Ενώσεις. Οι Ενώσεις Λειτουργών Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Ε.Λ.Τ.Ε.Ε.) και η Ομοσπονδίας μας, μαχόμαστε επί 30 χρόνια για μια αναβαθμισμένη Τ.Ε.Ε., μέσα στην ανώτερη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση του Τυπικού εκπαιδευτικού συστήματος, με συγκεκριμένες προτάσεις και ρεαλιστικές θέσεις.
Συνάδελφοι:
·  Η Ελευθερία συγκρότησης ανεξάρτητων συνδικαλιστικών Ενώσεων αποτελεί θεμελιώδη πρόβλεψη του Δημοκρατικού μας Πολιτεύματος και κατοχυρώνεται από το Σύνταγμα της Χώρας.
·  Ο Νόμος για το Συνδικαλιστικό Κίνημα και τις συνδικαλιστικές ελευθερίες των εργαζομένων, προβλέπει ρητά τη λειτουργία ανεξάρτητων Ενώσεων.
·  Οι πάγιες θέσεις άλλων Ομοσπονδιών που αποφασίστηκαν σε επάλληλα Συνέδριά, για Ενιαίο Δωδεκάχρονο (ή 14χρονο) Σχολείο «Θεωρίας και Πράξης», Κατάργηση του διαχωρισμού των δύο τύπων Λυκείου (ΓΕ.Λ. – ΕΠΑ.Λ.) και …«Μεταλυκειακή ΤΕΕ», όχι μόνο δεν μας καλύπτει συνδικαλιστικά, αλλά μας βρίσκει ΚΑΘΕΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥΣ !
·  Η ΟΛΤΕΕ και οι ΕΛΤΕΕ απέδειξαν ότι στους μεγάλους και συνολικούς αγώνες συστρατεύτηκαν με όλες τις δυνάμεις του συνδικαλιστικού κινήματος.
Κ Α Λ Ο ΥΜΕ
όλους του Εκπαιδευτικούς Γενικών και Τεχνικών Ειδικοτήτων που υπηρετούν στα σχολεία της Τ.Ε.Ε., που πιστεύουν στην αναβάθμιση της Τ.Ε.Ε. στην Ελλάδα και παλεύουν για τη διατήρησή της ΜΕΣΑ στο ΤΥΠΙΚΟ Εκπαιδευτικό Σύστημα,
·  Να προσέλθουν μαζικά στις αρχαιρεσίες,
·  Να στηρίξουν τα Ενωτικά μη παραταξιακά ψηφοδέλτια των Ε.Λ.Τ.Ε.Ε.
·  Να ενισχύσουν τη φωνή της Λογικής, της Ευρωπαϊκής εμπειρίας και πρακτικής, το στόχο για πρόοδο και ανάπτυξη της Χώρας μέσα από μια ισχυρή Τ.Ε.Ε.

ΔΕΝ θα δώσουμε τη ΨΗΦΟ μας σε αυτούς που θέλουν να μας ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ, από τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση του Τυπικού εκπαιδευτικού συστήματος !
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ στις Ε.Λ.Τ.Ε.Ε.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.


Ο Πρόεδρος Νικόλαος Σεκεριάδης
Ο Γενικός Γραμματέας Παλαιολόγος Δούρος 


---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Ταχ. Δ/νση: Αχιλλέως 37 - 41 & Μυλλέρου, 104 36 Αθήνα
Τηλέφωνο: 210-5238973
Πληροφορίες: Νικόλαος Σεκεριάδης, Πρόεδρος Δ.Σ. Ο.Λ.Τ.Ε.Ε., τηλ.: 6932-619808Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!