Αγωγή στον Καμμένο καταθέτει η Μαρία Σπυράκη

Αύριο το πρωί στο γραφείο του θα τον υποδεχθεί ένα εξώδικο και αν δεν ανακαλέσει αμέσως ζητώντας δημοσίως συγγνώμη, η επόμενη συνάντησή μας θα είναι στα αστικά δικαστήρια στα οποία έχει συνηθίσει πλέον να πληρώνει αγωγές».

Αφορμή για την εξέλιξη αυτή φαίνεται πως ήταν η ανάρτηση του υπουργού Αμύνης στο twitter, όπου εμφανίζεται η κα. Σπυράκη δίπλα στον Άκη Τσοχατζόπουλου. "Τα χρόνια που έχω την πολιτική ευθύνη του ΥΕΘΑ δεν έχει πουληθεί ούτε σφαίρα πουθενά όπως ανακοίνωσε το ΓΕΕΘΑ. Αν η συνεργάτης του Τσοχατζόπουλου-Κούλη ψάχνει όπλα στη Συρία, να ρωτήσει τα αφεντικά που την πληρώνουν από τα μαύρα και τα αρπάζουν διαχρονικά από τον Ελληνικό Λαό" σημείωνε.

Τα χρόνια που έχω την πολιτική ευθύνη του ΥΕΘΑ δεν έχει πουληθεί ούτε σφαίρα πουθενά όπως ανακοίνωσε το ΓΕΕΘΑ αν η συνεργάτης του Τσοχατζόπουλου-Κούλη ψάχνει όπλα στη Συρία να ρωτήσει τα αφεντικά που την πληρώνουν από τα μαύρα και τα αρπάζουν διαχρονικά από τον Ελληνικό Λαό pic.twitter.com/9A1PX2oOpi


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!