Ενταση με το ΠΑΜΕ έξω από τη Βουλή -Επικεφαλής των ΜΑΤ στον Κουτσούμπα: «Ποιος είσαι εσύ ρε;» [εικόνες & βίντεο]

Στη Βουλή έφτασε η πορεία του ΠΑΜΕ, κατά της τροπολογίας που προβλέπει την αυτεπάγγελτη δίωξη σε όσους εμποδίζουν τους πλειστηριασμούς και η οποία ψηφίζεται απόψε.

Τα εργατικά σωματεία συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Κλαυθμώνος, ενώ όταν έφτασαν έξω από τη Βουλή προκλήθηκε μικρή ένταση μεταξύ αστυνομικών, του Δημήτρη Κουτσούμπα και δύο ακόμη βουλευτών του ΚΚΕ.

Τα τρία στελέχη του ΚΚΕ επιχείρησαν να περάσουν από τον αστυνομικό κλοιό- είχαν τοποθετηθεί κλούβες στο σημείο- αλλά οι αστυνομικοί δεν τους αναγνώρισαν, με αποτέλεσμα να κινηθούν για να τους εμποδίσουν. «Ποιος είσαι εσύ, ρε; Ποιος είναι ο κύριος; Ποιος είναι ο κύριος;» κραύγαζε ο επικεφαλής της διμοιρίας των ΜΑΤ, όταν πήγε να περάσει ο γραμματέας του ΚΚΕ.

Επειτα από την έντονη αντίδραση όμως των βουλευτών, τελικά τους επέτρεψαν να περάσουν.

Λίγο αργότερα, απομακρύνθηκαν οι κλούβες από το σημείο και οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν παραταχθεί μπροστά από την είσοδο της Βουλής.  


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!