Στην Πορτογαλία ο Αλ. Τσίπρας

Την Πορτογαλία επισκέπτεται ο Αλέξης Τσίπρας σήμερα και αύριο, προκειμένου να συμμετάσχει ως παρατηρητής στην προπαρασκευαστική συνάντηση των αρχηγών κρατών και ηγετών που μετέχουν στο Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα, εν όψει του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις 14 και 15 Δεκεμβρίου.

Στη συνάντηση, θα τεθούν μεταξύ άλλων, τα ζητήματα των μεταρρυθμίσεων στην Ευρωζώνη και θέματα πολιτικής συνοχής της Ε.Ε..

Στη διάρκεια της επίσκεψής του στην Λισαβόνα, ο Έλληνας πρωθυπουργός θα έχει διμερείς συναντήσεις με τον Πορτογάλο πρωθυπουργό, Αντόνιο Κόστα, και τον Επίτροπο Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων, Πιερ Μοσκοβισί.

Η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Πορτογάλο ομόλογό του έχει προγραμματιστεί για απόψε στις 20:30. Οι δύο άνδρες αναμένετια να συζητήσουν μεταξύ άλλων, ζητήματα που απασχολούν τον διάλογο για την Ευρώπη, τις διμερείς σχέσεις και τη συνεργασία των χωρών του Νότου

Στη συνέχεια  (22:30) ο Πρωθυπουργός θα συμμετάσχει στο δείπνο εργασίας του ΕΣΚ. Το Σάββατο στις 11:30 το πρωί ο κ. Τσίπρας θα συναντηθεί με τον Πιερ Μοσκοβισί.

Πηγή: ΑΜΠΕ

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!