Καταθέτει προσφυγή εις βάρος του Παναθηναϊκού ο Κουτρουμπής

Πληθαίνουν αντί να μειώνονται οι κίνδυνοι για τον Παναθηναϊκό. Την Πέμπτη ο Γιώργος Κουτρουμπής ενημερώθηκε ότι θα τεθεί εκτός ομάδας επειδή δεν υπολογίζεται από τον Μαρίνο Ουζουνίδη και κλήθηκε να λύσει το συμβόλαιο του, με μία συμφωνία για την εξόφληση των δεδουλευμένων του.

Ωστόσο, παρά τις αρχικές διαρροές, δεν δέχτηκε την πρόταση και κατέθεσε προσφυγή, διεκδικώντας την καταβολή όλα τα χρήματα της φετινής σεζόν. Αυτή αναμένεται  να κατατεθεί άμεσα, αν δεν έχει ήδη κατατεθεί. Άμεσα θα ενημερωθούν και οι πράσινοι για το πότε ορίστηκε η δικάσιμος, με πιθανότερη ημερομηνία την 8η Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, διεκδικεί από το "τριφύλλι" 320.000 ευρώ (δηλαδή σχεδόν όλο το υπόλοιπο συμβόλαιο). Επιπλέον, ο Κουτρουμπής προχώρησε σε καταγγελία σύμβασης και πρακτικά, έληξε τη σχέση του με τον Παναθηναϊκό.

Στη συνάντηση που είχε γίνει ανάμεσα στις δυο πλευρές οι "πράσινοι" ήταν διατεθειμένοι να του καταβάλουν μόνο τα δεδουλευμένα του έως τώρα που αντιστοιχούσαν στο ποσό των 120.000.

Από εκεί και πέρα η προγραμματισμένη για την Τετάρτη (20/12) εκδίκαση της προσφυγής του Ράσμους Τελάντερ οδεύει και πάλι προς αναβολή και θα οριστεί το νέο έτος, κάτι που δίνει χρόνο στον Παναθηναϊκό.


Πηγή: www.sport24.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!