Κοντονής: Οι τρομοκράτες πυροβόλησαν τον φύλακα στο Εφετείο

Η εγκληματική αυτή πράξη είναι αποτρόπαιη και καταδικαστέα, δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης σχολιάζοντας την έκρηξη βόμβας σήμερα νωρίς το πρωί στο Εφετείο Αθηνών.

 

Ο κ. Κοντονής αποκάλυψε ότι στόχος των δραστών δεν ήταν μόνο η πρόκληση υλικών ζημιών, αλλά υπήρξε ευθεία απειλή κατά της ζωής του φύλακα, δηλαδή κατά ενός εργαζόμενου, αφού τον πυροβόλησαν, δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, στο ΑΠΕ.

 

Κλειστό θα παραμείνει σήμερα το Εφετείο Αθηνών μετά την βόμβα που εξερράγη τα ξημερώματα. Αυτό σημαίνει πως δε θα διεξαχθούν οι δίκες που είχαν προγραμματιστεί για σήμερα και φυσικά ούτε οι υπηρεσίες του.

 

Όπως αναφέρει το υπουργείο Δικαιοσύνης «με απόφαση του Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Σταύρου Κοντονή αναστέλλεται η λειτουργία των δικαστικών υπηρεσιών του Εφετείου Αθηνών για σήμερα (22 Δεκεμβριου2017) εξαιτίας εκτεταμένων ζημιών που προκληθήκαν από ισχυρή έκρηξη μηχανισμού».

 

 

 


Πηγή: www.lifo.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!