Στοίχημα: Παίρνει το “clasico” η Ρεάλ Μαδρίτης

Στοίχημα: Παίρνει το “clasico” η Ρεάλ Μαδρίτης

Αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το σημερινό κουπόνι του πάμε στοίχημα, καθώς εμπεριέχει πολλές και άκρως ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, με το “el clasico” φυσικά, να είναι το ματς που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα επάνω του. Εμάς θα μας απασχολήσουν τρεις ποδοσφαιρικές επιλογές από Ισπανία, Αγγλία και Ιταλία, ενώ προκύπτει και μια επιλογή από το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε αναλυτικά review των εταιριών που λειτουργούν με νόμιμη άδεια στη χώρα μας, όπως είναι η Winmasters.
Δεν υπάρχουν περιθώρια για τη “βασίλισσα”
Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές μας προτάσεις με το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι του τριημέρου, το οποίο δεν είναι άλλο από το “el clasico” ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα. Η “βασίλισσα” απογοητεύει με την εν γένει παρουσία της σε επίπεδο πρωταθλήματος μέχρι στιγμής, καθώς μετά το πέρας των 16 πρώτων αγωνιστικών (η ίδια έχει δώσει 15 ματς) βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 31 πόντους, όντας ήδη στο -11 από την κορυφή και την Μπαρτσελόνα. Προέρχεται από την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων και πλέον οφείλει να σοβαρευτεί και εντός των συνόρων αν θέλει να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για την κατάκτηση της φετινής La Liga. Η Μπαρτσελόνα από την πλευρά της είναι και πάλι σταθερή τόσο σε Ισπανία, όσο και σε Ευρώπη, βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 42 βαθμούς και ρεκόρ 13-3-0 κι αν καταφέρει να πάρει οτιδήποτε θετικό κι από το σημερινό ματς, τότε θα έχει κάνει ένα τεράστιο βήμα για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. Πιστεύουμε πως η Ρεάλ θα βγάλει πείσμα και αντίδραση και δεν θα επιτρέψει στους “μπλαουγκράνα” να ανοίξουν ή να διατηρήσουν την ήδη υπάρχουσα διαφορά, έτσι, επιλογή μας θα αποτελέσει ο άσσος σε απόδοση 2.28.
Με τα γκολ στην Ιταλία
Συνεχίζουμε με ιταλική Serie A και την αναμέτρηση ανάμεσα σε Σασσουόλο και Ίντερ. Η Σασσουόλο δείχνει ικανή για το καλύτερο και για το χειρότερο το τελευταίο χρονικό διάστημα, μετρώντας τρεις νίκες και τρεις ήττες στα έξι τελευταία παιχνίδια της, με τα 4/5 πιο πρόσφατα να συνοδεύονται κι από Over 2,5. Η Ίντερ από την πλευρά της προέρχεται από ένα πιο «σφιχτό» σερί αγώνων, ωστόσο κόντρα σε ομάδες όπως η Σασσουόλο έχει τη δυνατότητα να σκοράρει με άνεση και να «ανοίξει» το ματς. «Βλέπουμε» γκολ, έτσι επιλογή μας θα αποτελέσει το Over 2,5 σε απόδοση 1.80, με τη Σασσουόλο να θέλει τη νίκη για να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη και την Ίντερ για να παραμείνει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή.
Υπό αγωνιστική κατάρρευση η Νιουκάστλ
Περνάμε στην Premier League και το παιχνίδι ανάμεσα σε Γουέστ Χαμ και Νιουκάστλ. Τα “σφυριά” βρίσκονται σε ανοδική πορεία μετρώντας δυο νίκες και μια ισοπαλία στα τρία τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, έχουν διατηρήσει το μηδέν στα μετόπισθεν και στις τρεις περιπτώσεις και σήμερα έχουν την ευκαιρία να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη. Υποδέχονται τη Νιουκάστλ, η οποία θυμίζει αγωνιστικό “πτώμα”, καθώς μετράει μια ισοπαλία και οκτώ ήττες στα εννιά τελευταία παιχνίδια της. Δεν έχουμε λόγο να κοντράρουμε τη Γουέστ Χαμ, έτσι θα πάμε με τον άσσο σε απόδοση 2.15.

Το κρατάνε χαμηλά Σ. Όλιβερ και Λούντβιγκσμπουργκ
Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και την αναμέτρηση Σ. Όλιβερ – Λούντβιγκσμπουργκ. Ένα στοιχείο διατηρεί καλό και της δίνει τουλάχιστον τη δυνατότητα να διεκδικεί νίκες απέναντι σε ισχυρότερες από την ίδια ομάδες η Σ. Όλιβερ, την άμυνα, δεχόμενη 76 πόντους ανά αγώνα ενώ σκοράρει 77 πόντους ανά αγώνα. Όταν έπαιξε άμυνα ηττήθηκε στο τέλος από την Ουλμ, νίκησε 71-61 τη Μιτελντόιτσερ, ηττήθηκε στο τέλος από την Βόννη με 78-75 διότι δέχθηκε επιμέρους 31-24 στην τέταρτη περίοδο, Απόψε υποδέχεται τη Λούντβιγκσμπουργκ που διαθέτει την δεύτερη κορυφαία άμυνα της Μπουντεσλίγκα με 69 πόντους παθητικό ανά αγώνα και στα τελευταία της παιχνίδια είχε τα χαμηλά σκορ 61-72 με Ορλαντίνα, 63-83 με ΠΑΟΚ, 78-47 με Μπέιρουθ, 62-83 με Τενερίφη και μόνο στο ματς με την Μπάγερν πήγε ψηλά το σκορ, στο 91-71, επειδή η Μπάγερν ήθελε να «διαλύσει» την αντίπαλό της. Μόνο με την άμυνα μπορεί να διεκδικήσει κάτι καλό η Σ. Όλιβερ απέναντι σε μια προφανώς ισχυρότερη ομάδα, επιλογή λοιπόν το Under 153.5 σε απόδοση 1.91.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!