Στην Ευρωπαϊκή Eνωση Πανεπιστημίων προσφεύγει ο πρύτανης του ΠΑΜΑΚ: «Να τελειώνουμε με το άβατο της παρανομίας»

Στην Ευρωπαϊκή Ένωση Πανεπιστημίων προανήγγειλε ότι θα προσφύγει ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (ΠΑΜΑΚ) Αχιλλέας Ζαπράνης.

Με αφορμή την νέα επίθεση κουκουλοφόρων στην πρυτανεία του Πανεπιστημίου είπε πως θα προχωρήσει σε αυτήν την κίνηση για να δουν τι συμβαίνει στην Ελλάδα.

«Θα πρέπει να τελειώνουμε με το άβατο της παρανομίας» τόνισε ο κ. Ζαπράνης στον ΣΚAΪ προσθέτοντας πως το καλώς εννοούμενο άσυλο της ελεύθερη διακίνησης ιδεών καταστρατηγείται με το περιβόητο νόμο Γαβρόγλου και πως το Ελληνικό Πανεπιστήμιο το πληρώνει ο ελληνικός λαός και δεν ανήκει σε πολιτικές παρατάξεις ή κουκουλοφόρους.

Να σημειωθεί πως χθες λίγο μετά τις 8 το βράδυ κουκουλοφόροι εισέβαλαν στην πρυτανεία του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και τα έκαναν γυαλιά-καρφιά.

Οι κουκουλοφόροι πέταξαν μπογιές στα γραφεία, ενώ χρησιμοποιώντας λοστούς και σφυριά προκάλεσαν εκτεταμένες φθορές σε τζάμια και ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Υπενθυμίζεται ότι πανομοιότυπο περιστατικό στον χώρο της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας εκτυλίχθηκε και την περασμένη Πέμπτη.
 


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!