Μια διαφορετική πριγκίπισσα -Η φωτογράφιση της Μέγκαν Μαρκλ στο Elle [εικόνα]

Ούτε μία εβδομάδα δεν πέρασε από την την ημέρα που ο Πρίγκιπας Χάρι και η σύντροφός του ανακοίνωσαν τον γάμο τους και η Μέγκαν Μαρκλ κάνει την πρώτη της φωτογράφιση για ένα από τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας στον κόσμο.

Ποζάροντας για το εξώφυλλο του γαλλικού περιοδικού Elle για το τεύχος Δεκεμβρίου, η ίδια φοράει μία μίντι φούστα με λευκές μαργαρίτες, τζιν πουκάμισο και σκουλαρίκια, ενώ εντύπωση προκαλεί στα διεθνή μέσα το γεγονός ότι δεν φαίνεται καθόλου οι φακίδες της.


Η φωτογράφιση έγινε πριν την ανακοίνωση της ίδιας και του Πρίγκιπα Χάρι πως θα παντρευτούν, αλλά δημοσιεύτηκε την κατάλληλη στιγμή, καθώς τώρα η Μέγκαν Μαρκλ θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να γίνει αγαπητή στον κόσμο.

Θέλοντας να δραστηριοποιηθεί από τώρα στο παλάτι, η ίδια από σήμερα θα ξεκινήσει τις επίσημες υποχρεώσεις της ως μέλος της βασιλικής οικογένειες.

Έτσι μαζί με τον Πρίγκιπα Χάρι θα παραστεί σε δύο φιλανθρωπικές εκδηλώσεις στο Νότινγχαμ,  μία για το AIDS και μία για τα παιδιά υποβαθμισμένων περιοχών της πόλης.

Ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα Χάρι, Τζέισον Νάουφ, δήλωσε για την επίσκεψη του λαμπερού ζεύγους στο Νότιγχαμ πως «ο πρίγκιπας ανυπομονεί να συστήσει την αρραβωνιαστικιά του σε μία κοινότητα που έχει γίνει πολύ σημαντική για εκείνον» και πρόσθεσε:

«Θέλει (η Μέγκαν) να αφιερώσει χρόνο να μάθει για το Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτή είναι η χώρα που πλέον θα γίνει η χώρα της και επιθυμεί να αφιερώσει χρόνο να γνωρίσει τις πόλεις, τις κωμοπόλεις, τις μικρότερες κοινότητες και αυτό είναι που σκοπεύει να κάνει».


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!