Χάκαραν το Facebook της 19χρονης με την κοκαΐνη – Ποια τα νέα στοιχεία της υπόθεσης

Στις φυλακές υψίστης ασφαλείας στο Χονγκ Κονγκ κρατείται από το Νοέμβριο μετά τη σύλληψή της με κοκαΐνη η 19χρονη Ειρήνη από τη Μυτιλήνη.

 

Ένα νέο στοιχείο, το οποίο αποκάλυψε ο συνήγορος της οικογένειάς της, Σάκης Κεχαγιόγλου στον τηλεοπτικό σταθμό STAR, ίσως φέρει νέα εξέλιξη για την 19χρονη Ειρήνη.

 

Μετά τη σύλληψή της, πριν από λίγο καιρό, στο Χονγκ Κoνγκ όπως αποκαλύπτει ο συνήγορός της, κάποιοι χάκαραν το λογαριασμό της και διέγραψαν τις παλιότερες συνομιλίες που είχε μαζί τους.

 

Οι αρχές εκτιμούν πως πρόκειται για τα μελή της σπείρας που της έσωσε το σακίδιο με την κοκαΐνη.

 

Η εξέλιξη αυτή, η οποία μπορεί να αφήσει ηλεκτρονικά ίχνη, θεωρείται κομβική για την έρευνα, καθώς η Interpol αναζητά ήδη τον άνθρωπο που της εδωσε, εν αγνοία της όπως λέει, τα ναρκωτικά.

 

Ο συνήγορος της, με ένα νομικό τρικ, με τη μήνυση δηλαδή σε βάρος της για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, άνοιξε το δρόμο για να ξεκινήσει έρευνα και στην Ελλάδα. Έτσι αυξάνει τις όποιες ελπίδες για να δικαστεί στη χώρα μας.

 

Στις αρχές του νέου χρόνου η Ειρήνη θα εξεταστεί επισήμως από τις αρχές του Χονγκ Κονγκ και τότε θα καταθέσει όλα τα ονόματα των προσώπων που την ενέπλεξαν στην υπόθεση.

 

Αρχές Ιανουαρίου ενδεχομένως θα ταξιδέψουν και οι γονείς της στο Χονγκ Κoνγκ για να τη δουν από κοντά.

 

 

 

 Με πληροφορίες από STAR.gr


Πηγή: www.lifo.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!