Η νέα ρύθμιση του Facebook που σου επιτρέπει να αποφεύγεις τους ενοχλητικούς «φίλους»

Θα ξεκινήσουμε από τα αυτονόητα: Στο Facebook, όλοι έχουμε «φίλους που όχι μόνο δεν είναι φίλοι μας, αλλά, πιθανώς, να μας είναι και αντιπαθείς.

Μπορεί να είναι αυτός που ανεβάζει αδιαλείπτως τι τρώει, πόσο ζυγίζει ή πόσο cute είναι η γάτα, ο σκύλος ή το μωρό του. Αυτός που ποστάρει γραφικά quotes και αφήνει υπονοούμενα, ο πολύ συναισθηματικός, αυτοί με την «τέλεια» ζωή, ο εριστικός και πάει λέγοντας. Η αλήθεια είναι πως οι τύποι ανθρώπων που μπορεί, για οποιοδήποτε λόγο, να θεωρηθούν ενοχλητικοί είναι ανεξάντλητοι. 

Τους ευχαριστούμε όλους για τη συμβολή και την ύπαρξή τους γιατί χωρίς αυτούς το ελληνικό Facebook δε θα ήταν αυτό το «διαμαντάκι» που είναι σήμερα. Παρόλα αυτά κάπου κουράζουν.  

Στην πραγματική ζωή χρειάζεται λίγη παραπάνω προσπάθεια για να αποφύγεις όσους σε ψιλοεκνευρίζουν. Ευτυχώς, στην ψηφιακή, τα πράγματα είναι λίγο πιο εύκολα, ακόμα κι αν κάποτε πατήσατε «Αccept» στο Friend Request τους. 

Για να αποφύγετε τα μελό, τα δραματικά, τα υστερικά, τα αφελή ή οποιαδήποτε άλλα ποστ σας κουράζουν, δεν χρειάζεται να κάνετε unfriend ή block κανέναν (και να ρισκάρετε κάποια στιγμή να το καταλάβει). Πλέον, το Facebook δίνει την επιλογή μπλοκάρετε τα ποστ κάποιου για 30 ημέρες χωρίς εκείνος να λάβει κάποια ενημέρωση.

Στο ψητό τώρα. Πώς το ενεργοποιείτε. 

Δείτε πως θα ενεργοποιήσετε τη νέα λειτουργία του Facebook στο bovary.gr.


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!