Ο Σύνδεσμος Ιαματικών Πηγών Ελλάδας στην Greek Tourism Expo

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η παρουσία του Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας στην τουριστική έκθεση Greek Tourism Expo στην Αθήνα.
Στο περίπτερο του Συνδέσμου εκατοντάδες επισκέπτες, αλλά και πολλοί εκπρόσωποι των μέσων μαζικής ενημέρωσης, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες που προσφέρουν οι Ιαματικές πηγές στην χώρα μας ενώ ο πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας, δήμαρχος Λαγκαδά και β’ αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ, κ. Γιάννης Καραγιάννης στην ημερίδα «Στρατηγικές Ανάπτυξης του Τουρισμού Υγείας στην Ελλάδα», που διοργανώθηκε στο πλαίσιο της έκθεσης Greek Tourism Expo, καθώς και ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου κ.Δανάς Μάρκος είχαν την ευκαιρία να εξηγήσουν την επιτυχημένη στρατηγική που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια ο Σύνδεσμος.
Δείτε ΕΔΩ το video με τις δηλώσεις του κ.Δανά στο tornosnews.gr και διαβάστε την εισήγηση του κ.Καραγιάννη με θέμα: Ιαματικός τουρισμός – οι εξελίξεις των τελευταίων χρόνων και οι προοπτικές ανάπτυξης.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!