Πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα L' Equipe ο Μήτρογλου [εικόνα]

Η Μαρσέιγ παίζει απόψε κόντρα στη Ρεν για το Λιγκ Καπ Γαλλίας και η εφημερίδα «L' Equipe» βρήκε ευκαιρία να βάλει στο πρωτοσέλιδό της τον Κώστα Μήτρογλου - αλλά όχι για καλό λόγο!

Ο Έλληνας επιθετικός, ο οποίος πήγε στη Μασσαλία το περασμένο καλοκαίρι, δεν έχει δικαιώσει τις προσδοκίες των ανθρώπων του συλλόγου, με αποτέλεσμα πολλοί να τον κατακρίνουν.

Γράφει δηκτικά η γαλλική εφημερίδα: «Η μεταγραφική περίοδος είναι κάτι σαν τα δώρα των Χριστουγέννων και η αλήθεια είναι ότι όσο καθυστερούμε τόσο πιο δύσκολο είναι να βρούμε αυτό που θέλουμε. Παρά τα ωραία λόγια, τα οποία ακούστηκαν κατά την άφιξή του, η απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου είχε κάτι από... μεταγραφή πανικού, μια μεταγραφή της τελευταίας στιγμής, δίχως λόγο».

Και συνεχίζει: «Το γεγονός ότι ο Έλληνας είναι στον πάγκο σε τρία παιχνίδια, όπως και το ότι δεν έχει πείσει κανέναν στη Μαρσέιγ, ειδικά τον προπονητή του Ρούντι Γκαρσία, επιβεβαιώνει αυτή την άποψη. Ο Γάλλος τεχνικός δεν έχει ενθουσιαστεί καθόλου από όσα έχει δει από τον ποδοσφαιριστή και δεν θα ήταν αντίθετος στην αναζήτηση άλλου επιθετικού, γιατί όχι από τον Ιανουάριο».

Δύσκολοι καιροί για τον Κώστα... 


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!