Η ιστορική Στοά Χίρς του notos Θεσσαλονίκης «ντύνεται» στα χρώματα των Χριστουγέννων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ιστορική Στοά Χιρς του notos Θεσσαλονίκης «ντύνεται» στα χρώματα των Χριστουγέννων

To μικρό Χριστουγεννιάτικο χωριό του notos Θεσσαλονίκης σημείο αναφοράς των γιορτών στη συμπρωτεύουσα!

Δεκέμβριος 2017: Το πολυκατάστημα notos στην Στοά Χιρς Θεσσαλονίκης ανοίγει τις πόρτες του με ανανεωμένη γιορτινή διάθεση και μας καλεί να ζήσουμε την απόλυτη Χριστουγεννιάτικη εμπειρία. Στη μοναδική διακόσμηση της ιστορικής στοάς ξεχωριστή θέση έχει το  μικρό «χωριό» που κεντρίζει το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων και μας γυρνάει πίσω σε μια γλυκιά εποχή νοσταλγίας.
Το μικρό «χωριό» του πολυκαταστήματος αποτελείται από πολύχρωμες ρόδες, χριστουγεννιάτικα χρωματιστά σπιτάκια, καρουσέλ, χιονισμένα έλατα, την «παραδοσιακή» πίστα πατινάζ και τους χριστουγεννιάτικους στρατιώτες παραταγμένους και έτοιμους να μας παρασύρουν σε ένα κόσμο μαγικό και παραμυθένιο.
Όλα τα στοιχεία που συνθέτουν αυτή τη μοναδική χριστουγεννιάτικη μακέτα διατίθενται προς πώληση, δίνοντας μας την δυνατότητα να μεταφέρουμε αυτή την μοναδική Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στο σπίτι.
Το εντυπωσιακό σκηνικό της Στοάς ολοκληρώνεται με ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο δέντρο ύψους 5 μέτρων που αποτελεί σημείο αναφοράς σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης. Πολύχρωμα στολίδια, γιρλάντες και λαμπερά φωτάκια μαγεύουν τους περαστικούς ενώ το μικρό «χωριό» είναι εκεί για να μας μεταφέρει σε ένα υπέροχο χειμωνιάτικο σκηνικό.
Όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία τις γιορτές των Χριστουγέννων και τις συνδυάζουμε στο μυαλό μας με ατέλειωτες βόλτες στην στολισμένη πόλη. Για το λόγο αυτό τα πολυκαταστήματα notos φροντίζουν να συνδυάσουν την απόλυτη εμπειρία shopping με την απόλυτα γιορτινή χριστουγεννιάτικη διάθεση μέσα σε ένα μαγικά στολισμένο περιβάλλον.



Η αγορά στην Στοά Χιρς της Θεσσαλονίκης θυμίζει σκηνικό βγαλμένο από παραμύθι και περιμένει καθημερινά μικρούς και μεγάλους προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να ξεχάσουν για λίγο τα προβλήματα και τα άγχη της καθημερινότητας  και να ζήσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων!
Holiday Cheer! Join the Christmas Joyride που αλλού; Μόνο στα notos… για μια αξέχαστη εμπειρία Christmas Shopping!
Happy Christmas Joyride!

ΘΕΛΕΙΣ MORE Christmas Fun;
notos & notos.gr for more!











Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!