Σε Olympia Group και VNX Capital το 12,8% της Lamda Development

Ο όμιλος Olympia από κοινού με την VNK Capital  απέκτησαν το 12,8% της Lamda Development S.A. μέσω του κοινού επενδυτικού οχήματος Voxcove Holdings.

Ο όμιλος Olympia έχει ιδρυθεί από τον κ. Πάνο Γερμανό και η VNK ανήκει στα αδέρφια Βασίλη και Νέλλη Κάτσου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η επένδυση της Voxcove Holdings στην εισηγμένη LAMDA DEVELOPMENT S.A., αφορά σε  τοποθέτηση μακροπρόθεσμου χαρακτήρα.

Η συναλλαγή πραγματοποιήθηκε στο Χρηματιστήριο μέσω πακέτου 10.227.206 τεμαχίων, στην τιμή των 5,40 ευρώ και  η συνολική αξία του πακέτου ανήλθε στα 55.226.912 ευρώ. Πωλητής σύμφωνα με πληροφορίες ήταν η Blackstone.

H απόκτηση του πακέτου έγινε σήμερα, που ολοκληρώθηκε η επεξεργασία του Προεδρικού Διατάγματος για την ανάπτυξη του Ελληνικού. Στη σημερινή συνεδρίαση του Κεντρικού Συμβουλίου Διοίκησης εγκρίθηκε το τελικό κείμενο το οποίο θα αποσταλεί στο Συμβούλιο της Επικρατείας την επόμενη Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου.  Αύριο αναμένεται να ληφθούν οι υπογραφές των αρμοδίων υπουργών (Κονιόρδου, Σταθάκης, Φάμελλος και Παπανάτσιου).


Πηγή: www.tovima.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!