PayPal: Δυνατότητα πληρωμής στο App Store και στην Ελλάδα


To PayPal είναι διαθέσιμο πλέον και στην Ελλάδα για πληρωμές στα App Store, Apple Music, iTunes και iBooks.

Όσοι έχουν βολευτεί το PayPal και το χρησιμοποιούν για τις συναλλαγές τους σε αγορές από το εξωτερικό θα έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιούν τον PayPal λογαριασμό τους για τα ψηφιακά προϊόντα της Apple. Από σήμερα, όσοι θέλουν θα μπορούν να συνδέσουν το PayPal με το Apple ID τους για να πληρώνουν με ασφάλεια για μια μεγάλη γκάμα εφαρμογών και digital υπηρεσιών οι οποίες είναι διαθέσιμες από το App Store, το Apple Music, το iTunes και το iBooks. Όλα αυτά μέσω των συσκευών της Apple (iPhone, iPad, iPod touch και Mac), ή μέσω του iTunes από PC. Η πρόσφατη επέκταση που είχε ανακοινωθεί πριν λίγους μήνες αφορά την Ελλάδα, το Βέλγιο, την Φινλανδία, την Ιρλανδία, το Λουξεμβούργο και την Πορτογαλία.

Η πληρωμή μέσω PayPal παραμένει μια απλή και εύκολη διαδικασία. Οι πελάτες που διαθέτουν Apple ID, μπορούν πλέον να επιλέξουν την «PayPal» ως μέθοδο πληρωμής από τις ρυθμίσεις του λογαριασμού τους. Υπενθυμίζουμε ότι εάν δεν εμφανίζεται σήμερα θα πρέπει να έχετε κάνει όλες τις πρόσφατες ενημερώσεις ασφαλείας στα λειτουργικά των κινητών συσκευών ή των υπολογιστών. Μόλις επιλεχθεί η PayPal θα πρέπει να γίνει η εισαγωγή των στοιχείων του λογαριασμού, προκειμένου να γίνει η σύνδεση. Μετά όλες οι μελλοντικές συναλλαγές με το Apple ID του πελάτη θα χρεώνονται αυτομάτως στον PayPal λογαριασμό του. Αφορά, μεταξύ άλλων, αγορές εφαρμογών, μουσικών κομματιών, κινηματογραφικών ταινιών, τηλεοπτικών σειρών και βιβλίων, καθώς και για συνδρομές στο Apple Music ή για έξτρα χώρος αποθήκευσης στο iCloud. Η νέα αυτή δυνατότητα πληρωμής επιτρέπει απλές αγορές από όλες τις συσκευές Apple, συμπεριλαμβανομένων των iPhone, Apple TV και Apple Watch.

Η προσθήκη της PayPal επιλογής δίνει μία νέα ασφαλή και εύκολη εναλλακτική στους Έλληνες χρήστες, οι οποίοι μέχρι πρότινος μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν μόνο πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες για τις ψηφιακές αγορές στο iOS.

Tι πρέπει να κάνετε για να αλλάξετε τρόπο πληρωμής στο iOS

1. Συνδεθείτε με το Touch ID ή το Apple ID και το password σας.
2. Πατήστε «Στοιχεία πληρωμής».
3. Ακολουθήστε τα βήματα για να εξουσιοδοτήσετε τον λογαριασμό σας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε εδώ.


Πηγή: www.lifo.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!