Tην παραίτηση του Αβραμόπουλου ζητεί ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς, Φαήλος Κρανιδιώτης

Ο Έλληνας Επίτροπος Μετανάστευσης της Ε.Ε. κ. Αβραμόπουλος, με άρθρο του στην ιστοσελίδα politico.eu, ανακοινώνει σήμερα την αδυναμία της Ευρωπαϊκής Ένωσης να αποκρούσει τα μεταναστευτικά ρεύματα και προτείνει την ένταξη και ενσωμάτωση των μεταναστών μέσω της ανάπτυξης ανάλογων πολιτικών.

Στη συνδιάσκεψη των κομμάτων του Κινήματος της Ευρώπης των Εθνών και της Ελευθερίας (E.N.F.), που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο με τη συμμετοχή της Νέας Δεξιάς, συμφωνήθηκε ότι ο επαναπατρισμός των λαθρομεταναστών αλλά και η αυστηροποίηση του πλαισίου χορήγησης ασύλου είναι μονόδρομος για την αποθάρρυνση των μεταναστευτικών ροών.

Εφόσον ο κ. Αβραμόπουλος θεωρεί εαυτόν ανίκανο να αντεπεξέλθει στην αρμοδιότητά του, καλά θα κάνει να παραιτηθεί το συντομότερο δυνατόν και να δώσει χώρο σε αυτούς που θέλουν και μπορούν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!