Λαγκαδάς - Ιπποστήριξη: την ασφαλτόστρωση του δρόμου ζητούν οι γονείς παιδιών με ειδικές ανάγκες για την καλύτερη πρόσβαση στην "Ιπποστήριξη" [φώτο] [video]

Ένα σημαντικό αίτημα κατέθεσαν στο avatonpress.gr γονείς παιδιών με ειδικές ανάγκες που επισκέπτονται άλλοι καθημερινά και άλλοι κάποιες ημέρες της εβδομάδας τις εγκαταστάσεις της "Ιπποστήριξης", για θεραπευτική ιππασία.

Η “Ιπποστήριξη”, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της,  ιδρύθηκε το Μάρτιο του 2013 στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης και είναι το πρώτο εξειδικευμένο κέντρο θεραπευτικής ιππασίας, ιπποθεραπείας και εκπαίδευσης στην περιοχή της Δυτικής Θεσσαλονίκης που λειτουργεί υπό την αιγίδα της παγκόσμιας ομοσπονδίας θεραπευτικής ιππασίας (Horses in Education and Therapy International HETI), με εξειδικευμένους στη Θεραπευτική Ιππασία Ψυχολόγους, Φυσιοθεραπευτές, Λογοθεραπευτές, Ειδικούς Παιδαγωγούς, Εκπαιδευτές και Προπονητές.

Όπως ανέφεραν στο avatonpress.gr 
οι γονείς υπάρχει ένα τμήμα δρόμου  που ενώνει τον επαρχιακό δρόμο Λαγκαδά - Σοχού με τις εγκαταστάσεις της Ιπποστήριξης, που είναι σε κακή κατάσταση και ότι παρ' όλο που οι υπεύθυνοι της Ιπποστήριξης απευθύνθηκαν στον δήμο Λαγκαδά, το θέμα δεν προχώρησε.
Μάλιστα όπως αναφέρουν, τον χειμώνα ή μετά από βροχή ο δρόμος είναι σε άσχημη κατάσταση και  κάποια περιστατικά που πηγαίνουν με ταξί αντιμετωπίζουν την άρνηση των οδηγών να περάσουν αυτό το κομμάτι και τους αφήνουν στο τέλος της ασφάλτου.

Μήπως θα μπορούσαν να δουν το θέμα οι υπεύθυνοι του δήμου Λαγκαδά και να βρεθεί μια λύση;













Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!