Νικητής το VOLLEY και ο Αθλητισμός για όλους χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις στη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή Ακαδημιών που διοργάνωσε ο Πήγασος Πολίχνης υπό την αιγίδα του Δήμου Παύλου Μελά



Στο κατάμεστο από μικρούς αθλητές και αθλήτριες  ΔΑΚ Πολίχνης ''Αλέξανδρος Νικολαϊδης'' έγινε το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017 η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή Ακαδημιών VOLLEY του Πήγασου Πολίχνης. 

Μια πραγματική γιορτή γεμάτη χαμόγελα,χαρά,τραγούδια και συγκίνηση  για όλους τους συμμετέχοντες και ειδικά για τους Πρωταθλητές Ζωής,τα παιδιά του ΚΔΑΠ ΜΕΑ Πολίχνης του Δήμου Παύλου Μελά που έπαιξαν ένα συμβολικό αγώνα μαζί με τους Πρωταθλητές Ελλάδος,την εφηβική ομάδα του Πήγασου Πολίχνης. 

Ακολούθησαν οι τιμητικές βραβεύσεις από το Δήμαρχο Παύλου Μελά Δημήτρη Δεμουρτζίδη και τους Αντιδημάρχους Ιωσήφ Αράπογλου και Δημήτρη Αθάνατο στην εφηβική ομάδα του Πήγασου Πολίχνης,που κατέκτησε  το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα VOLLEY 2016-2017 και για δεύτερη συνεχή χρονιά,στους Πρωταθλητές Ζωής ΚΔΑΠ  ΜΕΑ Πολίχνης του Δήμου Παύλου Μελά και  στους προπονητές του Πήγασου Πολίχνης Aντρέϊ  Κράβαρικ και Φρέντυ  Μπρούκς για την προσφορά τους στο άθλημα του VOLLEY. 

Τέλος αξίζει ένα μεγάλο χειροκρότημα σε όλους τους προπονητές,αθλητές και συντελεστές της Χριστουγεννιάτικης Γιορτής VOLLEY για τις όμορφες στιγμές Αθλητισμού που πρόσφεραν και ειδικά στους γονείς των μικρών  αθλητών για τα τρόφιμα που μαζεύτηκαν για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παύλου Μελά.














Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!