Η Ο.Λ.Τ.Ε.Ε. συμμετέχει στη στάση εργασίας και στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 15 Ιανουαρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Διαμαρτυρία στις 15 Ιανουαρίου 2017

Η Ο.Λ.Τ.Ε.Ε. συμμετέχει  στη στάση εργασίας και στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στα προς ψήφιση μέτρα, που κήρυξε η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. για τη Δευτέρα 15-1-2018.
Καλούμε τα μέλη μας στη συγκέντρωση στην Πλατεία Κλαυθμώνος στις 12.30 το μεσημέρι και πορεία προς τη Βουλή, ώστε να εκφράσουν δυναμικά, με την συμμετοχή τους, την αντίθεσή μας στις μνημονιακές πολιτικές.

Διεκδικούμε
1.        Αύξηση της χρηματοδότησης για την παιδεία.
2.        Καμία αλλαγή στον συνδικαλιστικό Νόμο.
3.        Κατάργηση του Νόμου 4387/2016 για το συνταξιοδοτικό, που περικόπτει τις κύριες και επικουρικές συντάξεις μέχρι και 40% για παλαιούς και νέους ασφαλισμένους.
4.        Κατάργηση του Νόμου 4442/2017 (τέταρτο μνημόνιο) που μειώνει το αφορολόγητο από 9.545 ευρώ στα 5.681 ευρώ, που συνεπάγεται αφαίμαξη ενός μισθού ετησίως.
5.        Την επαναφορά του ωραρίου μας στα προ του 2013 επίπεδα,
6.        Τη μείωση των μαθητών ανά τμήμα.
7.        Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού.
8.        Μισθούς και συντάξεις αξιοπρέπειας.
9.        Καμία συγχώνευση σχολικών μονάδων, με μόνη εξαίρεση την περίπτωση αυτό να προτείνεται από την ίδια την εκπαιδευτική κοινότητα.
10.     Εφαρμογή του Νόμου 1566/1985 και μόνο, όσον αφορά το εργασιακό μας ωράριο τη στελέχωση όλων των σχολείων με διοικητικό, βοηθητικό και επιστημονικό προσωπικό.


Η Ο.Λ.Τ.Ε.Ε. καλεί τους εκπαιδευτικούς να συμμετάσχουν στα συλλαλητήρια που διοργανώνονται σε όλη την Ελλάδα.


Από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!