Σοκαριστικό τροχαίο Κρήτης: Η 15χρονη δεν γνωρίζει ότι σκοτώθηκαν η μητέρα της και η αδελφή της

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο 49χρονος πατέρας της αδικοχαμένης Μαρίας, μετά το πολύνεκρο τροχαίο που σημειώθηκε την Τετάρτη στην Αγία Πελαγία στο Ηράκλειο.

Η κατάσταση της υγείας του έχει κριθεί από την πρώτη στιγμή εξαιρετικά κρίσιμη, ενώ υπεβλήθη και σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος πατέρας φέρει σοβαρότατα τραύματα στην περιοχή της κοιλιάς και τον αυχένα, με τους γιατρούς να προσπαθούν με κάθε δυνατό μέσο να τα αντιμετωπίσουν.

«Η κατάστασή του είναι κρίσιμη για τα επόμενα 24ωρα. Ωστόσο ελπίζουμε πως όλα θα πάνε καλά», ανέφερε ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, κ. Τασσόπουλος.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η 15χρονη αδελφή της Μαρίας

Τραγική φιγούρα του πολύνεκρου τροχαίου είναι η 15χρονη αδελφή  της Μαρίας Κωστίδη, η οποία νοσηλεύεται στην ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ, και προς το παρόν δεν έχει μάθει πως η Μαρία και η μητέρα της, Δέσποινα, δεν βρίσκονται πλέον στη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ έχει δίπλα της μία ομάδα ειδικών ψυχολόγων αλλά και τους συγγενείς της που έφτασαν χθες από την Τήλο.

Η 15χρονη έχει ήδη υποβληθεί σε μία χειρουργική επέμβαση, καθώς αντιμετωπίζει σοβαρά ορθοπεδικά τραύματα, ωστόσο η κατάσταση της υγείας της δεν εμπνέει ανησυχία.

Πηγή: cretapost


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!