1900- 2000: Αφιέρωμα στο Ελληνικό Τραγούδι Mουσική εκδήλωση για κοινωνικό σκοπό την επόμενη Τετάρτη στην Καλαμαριά


                                                           
Καλαμαριά   03 - 01-  2018


                                         ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

1900- 2000: Αφιέρωμα στο Ελληνικό Τραγούδι
Mουσική εκδήλωση  για κοινωνικό σκοπό την επόμενη Τετάρτη  στην Καλαμαριά

Μια ξεχωριστή συναυλία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και υποστήριξης- μια χειρονομία αγάπης- οργανώνει και πραγματοποιεί η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης, Δημόσιας Υγείας και Ισότητας των δύο φύλων. Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Ομάδα Μουσικής ΄Εκφρασης , την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018  στις 7.30  το βράδυ, στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς «Μελίνα Μερκούρη».

Η μουσική παράσταση, με τίτλο «100 χρόνια Ελληνικό Τραγούδι» περιλαμβάνει σμυρνέϊκα, ρεμπέτικα, έντεχνα και έντεχνα λαϊκά τραγούδια, ενώ θα προβάλλονται αντίστοιχες εικόνες σε video Wall.
Η εκδήλωση  φιλοδοξεί να δώσει  ένα δυνατό μήνυμα υποστήριξης, ενότητας κι αλληλεγγύης.

Την μουσική επιμέλεια έχει ο Παναγιώτης Καμάριας, ο οποίος παίζει κιθάρα και τραγουδά. Συμμετέχουν επίσης, η Ανδριάνα Κόρακα στο τραγούδι , ο Νίκος Βαρελάς στα Κρουστά, ο Στάθης Βασιλειάδης στο Μπουζούκι και στο τραγούδι, ο Κώστας Κυριακίδης στα Πλήκτρα στο Ακορντεόν και στο τραγούδι, ο Σπύρος Παπαδήμας στο Κόντρα μπάσο, ενώ η Αθηνά Καμάρια που έχει επεξεργαστεί το video θα προλογίσει και θα παρουσιάσει την εκδήλωση που χωρίζεται σε ενότητες.

Σκοπός της συναυλίας είναι να συγκεντρωθούν  τρόφιμα μακράς διάρκειας  και είδη ατομικής υγιεινής, τα οποία θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου,  ανακουφίζοντας και διευκολύνοντας  συμπολίτες  μας στον αγώνα της  καθημερινότητά τους.
Η είσοδος είναι ελεύθερη, αλλά με αριθμημένα δελτία, των οποίων η παραλαβή θα γίνεται από το Δημοτικό Θέατρο.

 ΄Οσοι θέλουν να παρακολουθήσουν τη συναυλία, μπορούν εθελοντικά, να αφήνουν στην είσοδο του θεάτρου, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη ατομικής καθαριότητας.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!