Οι 20 top ειδήσεις του Ωραιοκάστρου σύμφωνα με τα ρεπορτάζ του avatonpress.gr



Θέματα όπως η κατασκευή των διοδίων στην εξωτερική περιφερειακή, ατυχήματα με ΙΧ, το μεταναστευτικό, τα χιόνια και τα κλειστά σχολεία, η απμάκρυνση των πυλώνων, αλλά και κάποιες εκδηλώσεις ήταν οι  κορυφαίες ειδήσεις σύμφωνα με τα ρεπορτάζ του avatonpress.gr. Δείτε αναλυτικά τα θέματα που ξεχώρισαν:
(για να θυμηθείτε  οποιαδήποτε απο τις παρακάτω αναρτήσεις κάντε κλικ στην επικεφαλίδα της)

1. Χάλκινος ο Αλέξανδρος Τερζόπουλος του 2ου ΓΕΛ Ωραιοκάστρου στην 49η Διεθνή Ολυμπιάδα Χημείας Τεράστια η επιτυχία του

Με μία τεράστια επιτυχία επιστρέφει  ο Αλέξανδρος Τερζόπουλος, τελειόφοιτος μαθητής της Β' λυκείου του 2ου ΓΕΛ Ωραιοκάστρου . Διακρίθηκε στη 49η Διεθνη Ολυμπιάδα Χημείας  που πραγματοποιήθηκε απο 6-15 Ιουλίου 2017 στο Νakhon Pathom και Bangkok της Ταυλάνδης. και κατέκτησε  το χάλκινο μετάλλιο

2. Θεσσαλονίκη: Ξεκίνησε η κατασκευή διοδίων στην εξωτερική περιφερειακή; Δείτε εικόνες

Θέμα avatonpress.gr
Έργα που δηλώνουν ... κατασκευή σταθμού διοδίων στην εξωτερική περιφερειακή, αντικρίζουν από την Τετάρτη διερχόμενοι οδηγοί και από τα δύο ρεύματα.
Αφορά το κομμάτι από τον κόμβο του ΤΙΤΑΝ μέχρι την έξοδο προς εθνική οδό για Αθήνα, στο ύψος μεταξύ Ευόσμου και Ωραιοκάστρου κοντά στους πυλώνες υψηλής τάσης της ΔΕΗ.


3. Παλαιόκαστρο: Αναζητείτε οδηγός ΙΧ που τα χαράματα προξένησε σοβαρές ζημιές σε σταθμευμένα οχήματα

Αναζητείτε οδηγός ΙΧ. που σήμερα τα ξημερώματα στις 3.30 πμ, στο Παλιόκαστρο, στην οδό Μακεδονικού Αγώνα  11, χτύπησε σταθευμένο ΙΧ και το πίσω απο αυτό και προξένησε τεράστιες υλικές ζημιές.

Αποκάλυψη του  avatonpress.gr
Ήταν σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης η Μ.Ε. (Μητροπολιτική Ενότητα) Θεσσαλονίκης, δλδ όλοι οι δήμοι και δεν υπήρξε καμία ανακοίνωση; Πάρθηκαν τα απαραίτητα μέτρα;Γιατί δεν υπήρξαν ανακοινώσεις;


5. Ωραιοκαστρο: Μαθητης χαθηκε στο δασος. Η αστυνομια “χτενιζει” την περιοχη

την αναζητηση μαθητη της Α' λυκειου του 2ου ΓΕΛ Ωραιοκαστρου, που εφυγε στο βουνο, ειναι η αστυνομια αυτη την στιγμη. 


6. Σε σχολεία Ωραιοκάστρου, Λαγκαδά, Αγ. Αθανασίου οι δομές υποδοχής για την εκπαίδευση των προσφύγων. Δείτε τον πίνακα

Ανακοινώθηκε στην εφημερίδα της Κυβέρνησης της 9ης Ιανουαρίου 2017 (φύλλο 6, τεύχος Δεύτερο, απόφαση 1400/ΓΔ4) ο  "Καθορισμός σχολικών μονάδων των Περιφερειακών Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, Αττικής και Στερεάς Ελλάδας για το σχολικό έτος 2016-17 εντός των οποίων θα λειτουργούν οι Δομές Υποδοχής για την Εκπαίδευση των Προσφύγων (ΔΥΕΠ).".



7. Εμετικά συνθήματα εναντίον ... των Ποντίων στο Ωραιόκαστρο! Τι δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΠΩΦ κ Ηρ. Τσακαλίδης

Αποκλειστικό ρεπορτάζ avatonpress.gr :
Αντεθνικά  συνθήματα αντίκρισαν σήμερα όσοι παρευρέθηκαν σε εκδήλωση κατάθεσης στεφάνων στο μνημείο του Ωραιοκάστρου.


8. Μπράβο Δημήτρη, μπράβο σε όλους σας!!! Παγκόσμιος Πρωταθλητής με την Εθνική Νέων πόλο! Αποκλειστικές δηλώσεις

Άξιοι παγκόσμιοι πρωταθλητές η Εθνική Ομάδα Νέων πόλο. Μια από τις μεγαλύτερες διακρίσεις σε ομαδικό άθλημα που είχε ποτέ η Ελλάδα.
Μεταξύ αυτών και ο Δημήτρης Νικολαίδης από Θεσσαλονίκη, το Ωραιόκαστρο, 


9. Περιφερειακή οδός: Κλείνει από την Πέμπτη για 12 μήνες τμήμα της - Ποιες είναι οι νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για όσους κινούνται ανατολικά ή δυτικά

Κλείνει από την Πέμπτη για 12 μήνες τμήμα της περιφερειακής οδός - Ποιες είναι οι νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για όσους κινούνται ανατολικά ή δυτικά. Θα ληφθούν μέτρα από την τροχαία την Πέμπτη (30-11-2017) από ώρα 09:00 έως ώρα 17:00.


10. Η Μάγδα απο τo Ωραιόκαστρο στα live του The Voice!!!

Στα  knock outs του The Voice, συμμετείχε η μουσικός - καθηγήτρια φωνιτικής  Μάγδα Θεοσίδου απο την Γαλήνη Ωραιοκάστρου.
Η Μάγδα ερμήνευσε ένα δύσκολο τραγούδι της Αρβανιτάκη, το "θέλω να σε δώ".
Παρά το ότι δεν επελέγει απο την Έλενα Παπαρίζου, ο κ Μαραβέγιας την "έκλεψε" και τώρα συνεχίζει στα live!!!

11. Εκδηλώσεις τιμής για την 76η Επέτειο της Μάχης τη Κρήτης στο Ωραιόκαστρο

Με την δέουσα επισημότητα πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις τιμής για την 76η επέτειο απο την  Μάχη της Κρήτης σήμερα το  πρωί στο Ωραιόκαστρο, απο τον Σύλλογο Κρητών και Φίλων "Ερωτόκριτος".

12. Πρόσφυγες ή παιδιά; ΠΑΙΔΙΑ! ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων 1ου Γυμνασίου Ωραιοκάστρου

Πρόσφυγες ή παιδιά; ΠΑΙΔΙΑ!

Αυτό είναι το ηχηρό μήνυμα των διδασκόντων και των γονέων του 1ου γυμνασίου Ωραιοκάστρου, ενός εκ των «επίλεκτων» Δομών Υποδοχής Εκπαίδευσης Προσφύγων (Δ.Υ.Ε.Π.). Επίλεκτων; Από ποιούς; Με υπουργική απόφαση! Μιας απόφασης που δεν έλαβε υπόψη της τις διαβεβαιώσεις του γενικού γραμματέα της στην Ένωση Γονέων τον περασμένο Οκτώβρη. Με πρώτη και καλύτερη την ΙΣΟΜΕΡΗ και ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ κατανομή των μαθητών σε ΟΛΟΥΣ τους Δήμους.


13. Απομακρύνονται οι πυλώνες της ΔΕΗ απο κατοικημένες περιοχές με άρθρο στο νομοσχέδιο για τους ΟΤΑ

Στο νομοσχέδιο για τους ΟΤΑ  και συγκεκριμένα με το άρθρο 76 ανοίγει ο δρόμος για την απομάκρυνση των πυλώνων της ΔΕΗ απο κατοικημένες περιοχές . Στο άρθρο 76 αναφέρεται πρώτη φορά ότι ο σκοπός είναι η μεταφορά των πυλώνων απο κατοικημένες περιοχές για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας.


14. Κλειστός ο δρόμος στη στροφή του Αγίου Αθανασίου με κατεύθυνση προς το Ωραιόκαστρο λόγω πετρελαίου που χύθηκε στο οδόστρωμα. Να προσέχουν οι οδηγοί

Πετρέλαιο στο δρόμο στην στροφή του Αγίου Aθανασίου με κατεύθυνση προς το Ωραιόκαστρο και κλειστός ο δρόμος. . Αυτό αναφέρει στο προφίλ του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης  ο  κ Σεκέρκας Παναγιώτης  αναπληρωτής πρόεδρος τοπικής κοινότητας Ωραιοκάστρου και κάτοικος Παλαιοκάστρου.

15. Ωραιόκαστρο: Πολλή φασαρία για το τίποτα, με την εκπαίδευση των παιδιών των προσφύγων σε σχολεία του δήμου

Πολλή φασαρία  για το τίποτα. 

Μόνο έτσι μπορεί κανείς να  περιγράψει  όλο αυτό τον ντόρο που γίνεται για την υποδοχή των προσφύγων σε σχολεία του δήμου Ωραιοκάστρου από το Κέντρο Φιλοξενίας του Δερβενίου (Alexil).

16. Βρέθηκε ΙΧ που κλάπηκε απο Ωραιόκαστρο στο βυθό του Γαλλικού ποταμού

Βρέθηκε κλεμμένο ΙΧ ιδιοκτήτη απο το Ωραιόκαστρο που είχε κλαπεί τον Ιούνιο στον Γαλλικό ποταμό. Ο ιδιοκτήτης ενημερώθηκε απο την αστυνομία για το ΙΧ αυτοκίνητό του και ότι βρέθηκε στο βυθό του Γαλλικού ποταμού.

17. ΤΩΡΑ - Ωραιοκαστρο: Ανατροπή Ι.Χ λιγο πριν την στροφη του τρελου


Σοβαρό τροχαίο πριν λιγο στην καθοδο προς Θεσσαλονίκη, πριν την στροφή του τρελού. Νεαρός οδηγός εφυγε εκτος δρόμου με αποτέλεσμα το Ι.Χ να ανατραπεί.


Ελάτε να γιορτάσουμε όλοι μαζί την «Αγγέλων Έλευσις 2017»
Ο δήμος Ωραιοκάστρου και η αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού και Νέας Γενιάς διοργανώνουν για ακόμη μία χρονιά τη χριστουγεννιάτικη γιορτή «Αγγέλων Έλευσις». Η αυλαία των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων ανοίγει το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο χώρο του Κονταξοπούλειου Αθλητικού Κέντρου.

Ανακοίνωση για τη λειτουργία των σχολείων του δήμου Ωραιοκάστρου αύριο, Δευτέρα 16 Ιανουαρίου
Κανονικά θα γίνουν τα μαθήματα στις περισσότερες σχολικές μονάδες του δήμου Ωραιοκάστρου, στις οποίες ολοκληρώθηκαν οι εργασίες επισκευής των προβλημάτων που είχαν προκληθεί από τον παγετό των προηγούμενων ημερών.


20. Κεραυνός Ωραιοκάστρου: Χριστουγεννιάτικο Party, Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, στις 21.30 μμ








Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!