Περίπου 200 διαδηλωτές συνελήφθησαν το Σάββατο στην Τεχεράνη

Περίπου 200 διαδηλωτές συνελήφθησαν το Σάββατο στην Τεχεράνη, ανακοίνωσε σήμερα ο αντινομάρχης της πόλης, Αλί Ασγκάρ Νασερμπάχτ, όπως μετέδωσε το ιρανικό πρακτορείο Ilna που πρόσκειται στους μεταρρυθμιστές.

«Τα πρόσωπα αυτά παραδόθηκαν στις δικαστικές αρχές (...) Πολλοί από τους συλληφθέντες φοιτητές αφέθηκαν ελεύθεροι και επέστρεψαν στις οικογένειές τους», πρόσθεσε ο Νασερμπάχτ. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, μεταξύ των συλληφθέντων είναι και «40 ηγέτες των παράνομων συγκεντρώσεων».

«Επιδεικνύουμε ανοχή και ελπίζουμε ότι η κατάσταση θα επιστρέψει στο φυσιολογικό το συντομότερο δυνατόν», συνέχισε, επιβεβαιώνοντας ότι οργανώνονται «σκόρπιες συγκεντρώσεις» στο κέντρο της Τεχεράνης. «Η αστυνομία κάνει το καθήκον της» για να ελέγξει την κατάσταση, τόνισε.

Λίγο νωρίτερα, το πρακτορείο Fars μετέδωσε ότι περίπου 200 διαδηλωτές προσπάθησαν να συγκεντρωθούν κοντά στο πανεπιστήμιο, φωνάζοντας συνθήματα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!