Αναστασιάδης: Η Κύπρος συνεχίζει αυτό που ξεκίνησε το 2013

Την ευγνωμοσύνη του για την «απόφαση του λαού» να του δώσει μια «ισχυρή εντολή» που διασφαλίζει ότι την επόμενη Κυριακή η Κύπρος θα συνεχίσει την πολιτική γραμμή που ξεκίνησε το 2013, εξέφρασε ο Νίκος Αναστασιάδης. 

 

Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου των προεδρικών εκλογών, ο Νίκος Αναστασιάδης, διαβεβαίωσε πως θα επιχειρήσει να διευρύνει την κοινωνική συμμαχία, για να πετύχει το προσδοκώμενο αποτέλεσμα στον δεύτερο γύρο. 

 

Σήμερα, ο Νίκος Αναστασιάδης συγκέντρωσε το 35,5%, έναντι 30,25% του δεύτερου υποψηφίου που περνά στον επόμενο γύρο, Σταύρου Μαλά. 

 

Λόγω της μεγάλης αποχής, ο κ. Αναστασιάδης κάλεσε τον κόσμο να μην εφησυχάζει και να προσέλθει την επόμενη Κυριακή στις κάλπες διότι «χωρίς θετική ψήφο δεν θα υπάρχει θετικό αποτέλεσμα».

 

«Ο λαός μίλησε. Μία νέα μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία εκφράζει τη θέλησή της για μία ελπιδοφόρα αλλαγή. Αφήνουμε πίσω το χθες, βάζουμε τέλος στους διχασμούς του παρελθόντος, γυρίζουμε σελίδα, κοιτάζοντας μπροστά στο μέλλον με αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο άλλος υποψήφιος του β' γύρου, Σταύρος Μαλάς.


Πηγή: www.lifo.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!