Μητσοτάκης: Θάρρος και πίστη αρετές χρήσιμες για το 2018 [Βίντεο]

Στην Τήνο βρέθηκε σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και συμμετείχε στους εορτασμούς για την τέλεση του Αγιασμού των Υδάτων.

Στο μήνυμά του αναφέρθηκε στην σημασία της Τήνου για τη Χριστιανοσύνη και την Ορθοδοξία και ευχήθηκε «σε όλες και σε όλους χρόνια πολλά και να έχουμε μια καλή χρονιά».



Αναφερόμενος σε όσους βούτηξαν για να πιάσουν τον Τίμιο Σταυρό ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είπε ότι «τα νέα παιδιά που βούτηξαν στα παγωμένα νερά για να ανασύρουν το Σταυρό επέδειξαν θάρρος και πίστη. Θάρρος και πίστη, δύο αρετές που θα μας είναι πάρα πολύ χρήσιμες, καθώς μπαίνουμε στο 2018».

Και πρόσθεσε: «Θάρρος να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες, να παλέψουμε όλοι με τις εσωτερικές μας αδυναμίες, αλλά και πίστη. Πίστη, όχι μόνο στη Θρησκεία μας, στις αξίες μας, στις παραδόσεις μας. Κυρίως εσωτερική πίστη στις δικές μας δυνατότητες να μπορούμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες, να τα καταφέρουμε, να διεκδικήσουμε την καλύτερη Ελλάδα που όλοι μαζί αξίζουμε».

Πηγή: www.tovima.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!