ΑΕΚ: Ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Μοράν μέχρι το 2021

Ηρθε χθες στην Ελλάδα και σήμερα έγινε... επίσημα παίκτης της ΑΕΚ.

Ο Ερίκ Μοράν ανακοινώθηκε σήμερα από την ΑΕΚ υπογράφοντας συμβόλαιο 3,5 ετών και μάλιστα νωρίτερα μετέβη στα Σπάτα, γνώρισε την ομάδα και τον Μανόλο Χιμένεθ. Και μάλιστα είναι άμεσα διαθέσιμος για το ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε χαρακτηριστικά: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Ισπανού μέσου Ερίκ Μοράν Αρίμπας από την ισπανική Leganes. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο με ισχύ έως το καλοκαίρι του 2021. Στην ομάδα μας θα φοράει τη φανέλα με το Νο 39.

Ο Ερίκ Μοράν γεννήθηκε στις 25 Μαΐου 1991 στο Portugalete, προάστιο του Μπιλμπάο. Αρχισε την καριέρα του από την τοπική ομάδα και στη συνέχεια βρέθηκε στις Aκαδημίες της Athletic Bilbao. Με την πρώτη ομάδα του συλλόγου έκανε ντεμπούτο το 2012.

Την περίοδο 2015-16 πήγε με τη μορφή δανεισμού στη Leganes, ενώ την επόμενη στη Real Zaragoza, η οποία μετά το τέλος του δανεισμού του τον διατήρησε στη δύναμή της, πριν επιστρέψει και πάλι στη Leganes τον Ιανουάριο του 2017.

Συνολικά ο Ερικ Μοράν έχει αγωνιστεί 102 φορές στις δύο πρώτες κατηγορίες της Ισπανίας, έχοντας πετύχει 3 γκολ. Εχει υπάρξει διεθνής με όλες τις “μικρές” Εθνικές ομάδες της Ισπανίας.

Ερίκ Μοράν, καλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!»

Ο Μοράν επέλεξε την φανέλα με το νούμερο «39».


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!