Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 32χρονου που συνελήφθη στην Καρδίτσα για σεξουαλικές επιθέσεις σε γυναίκες

Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία, ύστερα από εισαγγελική εντολή, τα στοιχεία του 32χρονου που συνελήφθη στην Καρδίτσα, για το αδίκημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.

 

Ειδικότερα, πρόκειται για τον Ανδρέα Κορδάτο, του Θωμά και της Αικατερίνης, ο οποίος γεννήθηκε στις 02-04-1986 στην Καρδίτσα.

 

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Καρδίτσας για τα αδικήματα της απόπειρας βιασμού κατά συρροή και της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή.

 

 


Ο 32χρονος συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης στην Καρδίτσα, αφότου επιτέθηκε σε δύο γυναίκες, 38 και 34 ετών, θωπεύοντάς τες σε διάφορα σημεία του σώματός τους.

 

Η αστυνομία καλεί όποιον πολίτη γνωρίζει οτιδήποτε για την παράνομη δραστηριότητά του να επικοινωνήσει στους αριθμούς 24410 – 80230 και 24410 – 80233 του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας. Υπενθυμίζεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

 

 

 


Πηγή: www.lifo.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!