Δυστύχημα στην Κρήτη: Μάχη για τη ζωή δίνει ο 47χρονος πατέρας

Σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ νοσηλεύεται ο 47χρονος άνδρας ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά από το δυστύχημα που σημειώθηκε στην εθνική οδό Ρεθύμνου-Ηρακλείου, στο ύψος της Αγίας Πελαγίας, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τρεις άνθρωποι.

Πρόκειται για τον πατέρα της άτυχης κοπέλας, της Μαίρης, η οποία μαζί με τη μητέρα της και τον αγαπημένο της, τον 21χρονο Χρήστο, βρήκαν ακαριαίο θάνατο.

Ο 47χρονος φέρει σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματός του, και οι γιατροί τον παρακολουθούν στενά, ενώ έχει υποβληθεί και σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση.

Τραγική φιγούρα η ανήλικη κόρη της οικογένειας που ξεκληρίστηκε, καθώς, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, δεν γνωρίζει ακόμα ότι η μητέρα της και η αδελφή της έχουν φύγει από τη ζωή.

Η 15χρονη έχει υποστεί κατάγματα στη λεκάνη και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ.

Ακόμη δύο τραυματίες νοσηλεύονται στη Γενική Χειρουργική χωρίς να κινδυνεύει η ζωή τους.

Την ίδια ώρα, οι σοροί μάνας και κόρης έχουν μεταφερθεί εκτός Κρήτης προκειμένου να ταφούν.

Συγκλονισμένη είναι και η τοπική κοινωνία της Τήλου, τόπου καταγωγής της οικογένειας της άτυχης κοπέλας που σπούδαζε στην Κρήτη.

(Στη φωτογραφία οι γονείς της άτυχης Μαίρης. Ο Νίκος Κωστίδης, που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, και η Δέσποινα Παναγιωτάκη, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο)

Πηγή: ekriti.gr

Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!