Εφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Νίκος Τσίτσας, σε ηλικία 47 ετών

Θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο για τον θάνατο του δημοσιογράφου Νίκου Τσίτσα.

Ο Νίκος Τσίτσας έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής, σε ηλικία 47 ετών, έπειτα από γενναία μάχη, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια, τους συναδέλφους και τους φίλους του.

Υπήρξε πολιτικός συντάκτης στο «TheTOC» και στις εφημερίδες «Έθνος» και «Δημοκρατία».

Η κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου, στις 3 το μεσημέρι στο Κοιμητήριο Αγίου Βασιλείου στο Περιστέρι.

«Η δημοσιογραφική οικογένεια έγινε φτωχότερη αφού έφυγε πρόωρα από τη ζωή άλλο ένα εκλεκτό της μέλος. Ο Νίκος Τσίτσας στην επαγγελματική του πορεία ασχολήθηκε με το πολιτικό ρεπορτάζ και ξεχώρισε για το ήθος, την ευπρέπεια και τον επαγγελματισμό του. Στην οικογένειά του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια», αναφέρεται σε ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

«Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι. Για όλους εμάς, ο Νίκος Τσίτσας ήταν πολλά περισσότερα από ένας εξαιρετικός δημοσιογράφος. Πάντα ευγενής και χαμογελαστός, πάντα στην πρώτη γραμμή της είδησης και της ζωής. Καλό ταξίδι», αναφέρει το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωσή του.

Ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, δήλωσε: «Με θλίψη πληροφορήθηκα την απώλεια ενός νέου ανθρώπου, μέλους της δημοσιογραφικής οικογένειας, του Νίκου Τσίτσα. Επί σειρά ετών υπηρέτησε με ήθος και συνέπεια το δημοσιογραφικό λειτούργημα. Δυστυχώς, έφυγε ένας ακόμη δημοσιογράφος πρόωρα από τη ζωή. Θέλω να εκφράσω τα θερμά συλλυπητήριά μου στους οικείους του και στη δημοσιογραφική οικογένεια».


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!